Ioan Lazăr: ALDE rămâne cel mai vocal partid pe direcția apărării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazar, a declarat, vineri, că organizația politică din care face parte va rămâne cel mai vocal partid pe direcția apărării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor, iar derapajele instituțiilor statului ar trebui să nu mai existe.

”ALDE a fost și va rămâne cel mai vocal partid pe direcția apărării drepturilor și libertăților fundamentale ale cetățenilor. ALDE e singurul partid liberal de pe scena politică din România, PNL e doar cu numele. Deși afirm că și acolo sunt foarte mulți liberali, dar din păcate ezită să facă pasul către ALDE. Se tot gândesc. Noi îi așteptăm”, a spus Ioan Lazăr.

ELIT

Ioan Lazăr a adăugat că pentru respectarea drepturilor și libertăților cetățenilor am luptat în 1989.

ALDE vrea să contribuie la normalizarea funcționării instituțiilor statului, potrivit lui Lazăr.

De asemenea, el consideră că Justiția trebuie să-și facă datoria, dar nu e de acord ca oamenii care au greșit să fie purtați în cătușe.

”Manipularea numărul 1: Procurorul este pus de facto sub autoritatea ministrului Justiției, adică sub control politic, spun cei care vor să manipuleze. Autoritatea este clar definită și în prezent, în sens administrativ, deci nu se schimbă nimic. În niciun caz ministrului Justiției nu i se va permite să intervină în dosare”, a spus Lazăr.

Majoritatea modificărilor la Legile Justiției reprezintă amendamente de la CSM, UNJR și alte instituții, a mai spus Lazăr. El a dat și alte exemple.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

crestinu` si....nu prea 9 februarie 2018 at 17:27

Corect ! Da`….lauda de sine….?! Ori, ti-au murit laudatorii ?

Io 9 februarie 2018 at 22:03

Nu nu i-au murit laudatorii. Suntem aici si suntem din ce in ce mai multi! reforma justitiei nu inseamna atacarea statului de drept, asa cum spun frustratii din PNL!

Antitot 10 februarie 2018 at 9:04

Oare când scăpăm de scursurile astea care vor să ne distrugă de tot??

Coco 10 februarie 2018 at 16:44

Poate la alegeriile anticipate sau cele la 4 ani. ???

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...