Ioan Lazăr (ALDE): Maria Oprea are mari șanse să câștige alegerile în Câmpeni. Este o femeie de succes

Omul de afaceri Ioan Lazăr a declarat, vineri, după ce a participat, joi, la o zi de târg în orașul Câmpeni, că Maria Oprea, candidatul ALDE, a fost foarte bine primită de câmpănari și are mari șanse să câștige alegerile locale.

Maria Oprea, care a afirmat că își va dona salariul de primar dacă va fi aleasă, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că dorește să candideze nu pentru a-și îmbunătăți situația financiară ci pentru a veni în sprijinul oamenilor.

ELIT

Ioan Lazăr a declarat că la Câmpeni s-a întâlnit cu oameni de toate categoriile profesionale, care au apreciat intenția Mariei Oprea de a candida, arătând că o susțin.

Fostul copreședinte al ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că lupta la Câmpeni se va da între Cristi Pașca (PNL), Călin Andreș (PSD) și Maria Oprea (ALDE), iar PMP nu întră în calcul.

ALDE Lazar04Ioan Lazăr a mai arătat că oamenii din zona Munților Apuseni au avut, mereu, o orientare liberală și l-au susținut pe Călin Popescu Tăriceanu.

ADEZIUNE PLUS ALBA

”Candidatul PNL-ului, din cauza fuziunii cu PDL, nu e bine văzut în zonă. PNL a făcut niște achiziții misterioase, dar păguboase. Nu dau nume, știu câmpănarii foarte bine la ce și la cine mă refer”, a arătat Lazăr.

Maria Oprea, candidatul ALDE la Primăria Câmpeni, a spus că vrea să ducă în administrație vocea locuitorilor din Câmpeni.

Ea a fost membru PNL, însă a spus că nu a mai vrut să rămână într-o echipă care nu o mai reprezintă. Maria Oprea a afirmat că într-un sondaj a ieșit înaintea candidatului PNL, Cristi Pașca.

Ea a adăugat că ar vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un oraș de munte din Austria sau Elveția.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă PSD Alba| Sănătatea și siguranța elevilor sunt pe primul plan, iar situațiile speciale impun reguli în consecință!

Consilierii locali PSD ai orașului #Câmpeni îi transmit domnului primar Cristian Dan Pașca, în urma solicitării sale de pe rețeaua… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

ion 23 aprilie 2016 at 7:28

Ce vorbesti lazare? Campeniul va fi câştigat de dorel corcheş de la pmp. Locul 2 psd, locul 3 pnl si alde pe 4.

pilu 23 aprilie 2016 at 15:50

A plecat de la PNL ca nu o mai reprezinta.
Dupa esec pleaca si de la voi ca nu va mai reprezinta. Scurt. Gaseste altii apoi care o reprezinta. Talmes-balmes.

Comentariile sunt oprite