Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr (ALDE): Maria Oprea are mari șanse să câștige alegerile în Câmpeni. Este o femeie de succes

Ziarul Unirea

Publicat

în

Omul de afaceri Ioan Lazăr a declarat, vineri, după ce a participat, joi, la o zi de târg în orașul Câmpeni, că Maria Oprea, candidatul ALDE, a fost foarte bine primită de câmpănari și are mari șanse să câștige alegerile locale.

Maria Oprea, care a afirmat că își va dona salariul de primar dacă va fi aleasă, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că dorește să candideze nu pentru a-și îmbunătăți situația financiară ci pentru a veni în sprijinul oamenilor.

Ioan Lazăr a declarat că la Câmpeni s-a întâlnit cu oameni de toate categoriile profesionale, care au apreciat intenția Mariei Oprea de a candida, arătând că o susțin.

Fostul copreședinte al ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că lupta la Câmpeni se va da între Cristi Pașca (PNL), Călin Andreș (PSD) și Maria Oprea (ALDE), iar PMP nu întră în calcul.

ALDE Lazar04Ioan Lazăr a mai arătat că oamenii din zona Munților Apuseni au avut, mereu, o orientare liberală și l-au susținut pe Călin Popescu Tăriceanu.

”Candidatul PNL-ului, din cauza fuziunii cu PDL, nu e bine văzut în zonă. PNL a făcut niște achiziții misterioase, dar păguboase. Nu dau nume, știu câmpănarii foarte bine la ce și la cine mă refer”, a arătat Lazăr.

Maria Oprea, candidatul ALDE la Primăria Câmpeni, a spus că vrea să ducă în administrație vocea locuitorilor din Câmpeni.

Ea a fost membru PNL, însă a spus că nu a mai vrut să rămână într-o echipă care nu o mai reprezintă. Maria Oprea a afirmat că într-un sondaj a ieșit înaintea candidatului PNL, Cristi Pașca.

Ea a adăugat că ar vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un oraș de munte din Austria sau Elveția.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea