Ioan Lazăr (ALDE): Horațiu Josan, noul șef la Ariile Protejate Alba. Atacuri în cascadă la adresa lui Ioan Dârzu și a prefectului de Alba

Într-o conferință de presă susținută la sediul ALDE Alba, președintele formațiunii pe plan local, Ioan Lazăr, a declarat că noul șef al Agenției Ariilor Protejate din județul Alba este Horațiu Josan, fost primar al municipiului Aiud. Noua agenție se va ocupa de preluarea și administrarea ariilor protejate de la ONG-uri, având structuri în toate județele țării.

Referindu-se la acest subiect, Lazăr a atras atenția asupra faptului că cei din PSD Alba doresc mutarea sediului agenției, din cartierul Bărăbanț, în aceeași clădire în care își are sediul și organizația județeană a PSD. Spațiul din cartierul albaiulian a fost oferit de administrația locală, urmând să se desfășoare reparații curente și mobilarea acestuia pentru a putea începe activitatea.

Nici de această dată nu au lipsit atacurile la adresa șefului PSD Alba, Ioan Dârzu, dar și a prefectului de Alba, Dănuț Hălălai. Aceștia sunt acuzați că vor să își subordoneze toate deconcentratele din județ și toți șefii acestor instituții, indiferent dacă sunt de la PSD sau de la ALDE, chemându-i pe aceștia la ordin când doresc.

În comparație cu locația din Bărăbanț, care dispune de locuri de parcare și se află la parterul unei clădiri, Ioan Lazăr, condamnă decizia de mutare a sediului în centrul orașului, în același imobil cu sediul PSD, acesta susținând că nici măcar liftul nu funcționează iar locurile de parcare sunt insuficiente pentru cei care vor veni din tot județul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Aiudean 19 iulie 2019 at 12:48

Dupa incompetenta manifestata la conducerea Primariei Aiud , inca ii mai dati posturi de sef lui Josan?!!! Serios acum!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...