Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ioan Lazăr (ALDE): Fantoma lui Băsescu și a vechiului PDL bântuie PNL în județul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Vechii liberali nu mai au ce pierde,… au pierdut aproape totul!”.

Vechii liberali din județul Alba nu mai au ce pierde, iar fantoma lui Băsescu și a PDL-ului bântuie ”Marele PNL”, susține omul de afaceri Ioan Lazăr, membru al partidului ALDE. La trei săptămâni după ce l-a rugat public pe Mircea Hava să nu le ia chiar tot vechilor liberali și să le lase ”măcar consoartele”, Ioan Lazăr afirmă că foștii lui colegi de partid au pierdut aproape totul…

Citește și: Domnule Mircea Hava, rogu-te, nu le lua chiar tot celor din vechiul PNL. Lasă-le măcar consoartele…

Candidații la primăriile Sebeș și Aiud vor proveni, aproape sigur, tot din rândurile fostului PDL – Dorin Nistor și Oana Badea – iar cei din vechiul PNL ”nu mai au niciun suflu, nicio ieșire și nu se mai știe nimic despre ei după ce Teodor Atanasiu a plecat la București”, opinează Ioan Lazăr. ”Cei care fac parte din partidul care a tăiat salariile în sectorul bugetar și a încercat să reducă pensiile oamenilor amărâți s-au îmbrăcat într-un frac nou și au trecut la conducerea PNL, în județul Alba”, a remarcat Ioan Lazăr.

Citește și: PNL Alba are un singur președinte

Acesta mai precizează că PNL arăta mult mai bine când lideri erau Teodor Atanasiu, Dan Motreanu și Simion Crețu, despre ultimul afirmând că s-a retras din viața politică și conduce foarte bine, în continuare, ADR Centru. Chestionat care vor fi viitorii deputați și senatori din partea vechiului PNL Alba, Ioan Lazăr a răspuns: ”întrebați-l pe Mircea Hava !”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea