Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”În rândul social-democraților este o hemoragie de candidați la Președiniția României. Președiniția României nu este Vocea României!”

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că în Coaliția PSD-ALDE nu s-a stabilit o candidatură pentru alegerile prezidențiale, și că nici  președintele Călin Popescu-Tăriceanu nu și-a anunțat candidatura, dar că, din rândul social-democraților s-au anunțat mai multe candiduri.  Ioan Lazăr susține că cel care se califică, fiind cel mai bun pentru Președinția României, este domnul Călin Popescu Tăriceanu.

”În ultimele zile, am văzut o hemoragie din rândul social-democraților pentru candidaturi pentru președinția României. L-am văzut pe domnul Pleșoianu, am auzit de doamna Corina Crețu, ieri (n.r. miercuri) am văzut și o declarație a doamnei Gabriela Firea, mai mulți. Nici nu mai știu care dintre ei mai este în PSD. Pentru că noi avem o relație și suntem parteneri de guvernare cu Partidul Social Democrat. Nu mai știu care dintre ei mai este în PSD sau își spun social-democrați. Eu consider că Președinția României nu poate fi asemănată cu Vocea României. Președiniția României este o problemă foarte, foarte serioasă și trebuie tratată ca atare. Din punctul meu de vedere, așa cum stau acum lucrurile, cel care se califică, fiind cel mai bun pentru Președinția României este domnul Călin Popescu-Tăriceanu. În Coaliția PSD-ALDE nu s-a stabilit o candidatură. Nici domnul președinte Tăriceanu nu și-a anunțat candidatura, așa cum am auzit din rândul PSD. (…) Nu știu cum consideră ei, sau ce înseamnă pentru unii social-democrați Președiniția României”, a declarat Ioan Lazăr.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...