Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: ”În rândul social-democraților este o hemoragie de candidați la Președiniția României. Președiniția României nu este Vocea României!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că în Coaliția PSD-ALDE nu s-a stabilit o candidatură pentru alegerile prezidențiale, și că nici  președintele Călin Popescu-Tăriceanu nu și-a anunțat candidatura, dar că, din rândul social-democraților s-au anunțat mai multe candiduri.  Ioan Lazăr susține că cel care se califică, fiind cel mai bun pentru Președinția României, este domnul Călin Popescu Tăriceanu.

”În ultimele zile, am văzut o hemoragie din rândul social-democraților pentru candidaturi pentru președinția României. L-am văzut pe domnul Pleșoianu, am auzit de doamna Corina Crețu, ieri (n.r. miercuri) am văzut și o declarație a doamnei Gabriela Firea, mai mulți. Nici nu mai știu care dintre ei mai este în PSD. Pentru că noi avem o relație și suntem parteneri de guvernare cu Partidul Social Democrat. Nu mai știu care dintre ei mai este în PSD sau își spun social-democrați. Eu consider că Președinția României nu poate fi asemănată cu Vocea României. Președiniția României este o problemă foarte, foarte serioasă și trebuie tratată ca atare. Din punctul meu de vedere, așa cum stau acum lucrurile, cel care se califică, fiind cel mai bun pentru Președinția României este domnul Călin Popescu-Tăriceanu. În Coaliția PSD-ALDE nu s-a stabilit o candidatură. Nici domnul președinte Tăriceanu nu și-a anunțat candidatura, așa cum am auzit din rândul PSD. (…) Nu știu cum consideră ei, sau ce înseamnă pentru unii social-democrați Președiniția României”, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea