Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr, ALDE Alba: În cursa prezidențialelor, candidatul PSD, chiar dacă va alerga singur, va ieși pe locul doi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că până în prezent coaliția PSD – ALDE nu a stabilit un candidat pentru alegerile prezidențiale. El a dat de înțeles că ALDE nu ar fi de acord cu candidatura lui Liviu Dragnea, a amintit că în afară de Ion Iliescu niciun alt candidat al PSD nu a trecut de turul doi al alegerilor prezidențiale și că în opinia sa, niciun candidat al social-democraților nu are șanse să câștige alegerile.

”Am văzut în presă o declarație a președintelui Consiliului Județean Teleorman cum că despre candidatul PSD – ALDE, sau candidatul PSD-ului la prezidențiale – mă gândesc că ALDE nu va susține așa ceva – că va fi Liviu Dragnea. L-am văzut și pe secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, care a mai tărăgănat-o un pic și a spus că se va hotărî până în data de 15 septembrie care va fi candidatul la prezidențiale. L-am văzut și pe greul din PSD, Paul Stănescu, care spunea că nici nu concepe ca și candidat la prezidențiale să nu fie un membru al Partidului Social Democrat. Noi, cei din ALDE, întotdeauna am spus că deocamdată trebuie să ne axăm pe interesul și pe agenda cetățeanului, încă nu s-a decis în coaliție, urmează să fie o dezbatere să se stabilească dacă va fi un candidat comun și care va fi acel candidat. V-aș spune că de la Iliescu încoace, niciun alt candidat al PSD nu a trecut de turul doi. Eu cred că în acest cros, sau în acest concurs al prezidențialelor, candidatul PSD, chiar dacă va alerga singur, la linia de sosire va ieși pe locul doi”, a declarat Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea