Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Lazăr: ”ALDE Alba a solicitat la nivel județean, funcția de subprefect, pe care au mai avut-o în alianța cu PSD”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ioan Lazăr, liderul ALDE Alba, a precizat în conferința de presă organizată vineri, 13 decembrie, că ALDE a solicitat, la nivel județean, funcția de subprefect, pe care au mai avut-o în alianța cu PSD.

”Ca orice partid, dacă sprijini pe cinva într-o acțiune politică, pui niște condiții. Au fost discutate 12 puncte și normal că și cei din ALDE și-ar dori să ocupe funcții publice, nu neaparat la nivelul ministerului, dar probabil și secretar de stat. Din Alba nu am solicitat pentru nimeni funcție de secretar de stat, dar am solicitat funcția de subprefect, pe care am mai avut-o în alianță cu PSD”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta a mai adăugat că restul sunt funcții care se ocupă prin concurs, iar ALDE Alba nu a solicitat nimic expres. Lazăr speră ca cei care au activitate în ALDE să nu fie hărțuiți sau schimbați din funcție pe nedrept.

Despre numirea lui Nicolae Albu în funcția de prefect al județului Alba, Ioan Lazăr a adăugat că ”este ciorba celor de la PNL și nu ne băgăm”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea