Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Gruia Bumbu și-a dat demisia din funcția de şef de cabinet în Cancelaria Prefectului de Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Gruia Bumbu (FOTO) și-a dat marți, 8 ianuarie, demisia din funcția de şef de cabinet în Cancelaria Prefectului de Alba, funcție în care a fost numit în luna noiembrie 2012. Acesta a declarat pentru ziarul “Unirea” că motivul pentru care a recurs la acest gest este legat exclusiv de faptul că timpul și energia nu îi mai ajungeau pentru a se ocupa cum trebuie de activitatea pe care o desfășoară la Asociația Pakiv România a cărui președinte este.

“Mă întorc înapoi la organizație (n.a Pakiv), să continui proiectele pe care le avem în desfășurare, să fiu mai aproape de oameni, la firul ierbii, acolo unde desfășor activitatea pentru care am fost pregătit – cu oameni, pentru oameni, la nivel local.

Mi-am dat seama că nu îmi  pot permite să stau 8 ore pe zi la prefectură când am atâtea proiecte importante în desfășurare la Pakiv”, a precizat Gruia Bumbu.

Din punct de vedere politic, Bumbu a declarat că vizează funcția de consilier de stat pe problematica romă la Cancelaria Premierului, care este și punctul de contact al Cancelariei cu Bruxelles -ul, în ceea ce privește subiectul etniei rome. Funcția este vacantă după ce fostul consilier de stat Damian Drăghici a fost ales senator în Parlamentul României.

Fundația pe care o conduce a derulat sau are în derulare proiecte finanțate din fonduri europene în valoare totală de peste 10.000.000 de euro.

Ioan Gruia Bumbu are 41 de ani, este din Alba Iulia. Mai îndeplinește funcția de preşedintele Romanian IVLP Alumni Association, aso­ciaţie pe care a înfiinţat-o în februarie 2012 la Alba Iulia. Organizaţia este membră în Re­ţeaua Europeană a Asociaţiilor Americane Alumni, structură din care fac parte organizaţii naţionale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea