Rămâi conectat

Actualitate

Ioan Fulea: Sunt promotorul unei politici de tip nou!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O vorbă din bătrâni spune aşa: „Dacă tânărul ar şti, şi dacă bătrânul ar putea, multe lucruri bune s-ar face în lume!”. Eu sunt un om politic tânăr, sunt ceea ce s-ar putea numi „un candidat nou”, dar sunt şi suficient de matur, de experimentat, de „vechi” în politică şi în administraţie, ca să pot afirma cu mâna pe inimă, în faţa dumneavoastră, că nu îmi lipsesc nici entuziasmul şi nici experienţa. Am, aşadar, cele două calităţi despre care vorbeau înţelepţii noştri din vechime, atribuite celor ce pot schimba lumea. Şi nu vreau să schimb lumea în totalitatea ei, ci doar să fac mai bun şi mai curat colţişorul acesta din ea, care se numeşte România, judeţul Alba, respectiv Colegiul Cugir- Zlatna, în care am ales să candidez. De aceea, sunt sigur că puteţi avea încredere în mine, tineri şi bătrâni deopotrivă!
Iar când spun că vreau să schimb ceva în acest colţişor de lume, cu puterea şi cu energia pe care mi le-a dat Dumnezeu, respectiv cu încrederea pe care vă cer s-o investiţi în mine, spun că vreau să fac în primul rând altfel de politică. Mai întâi o politică din care să lipsească atacurile la persoană, căci nu sunt adeptul construirii unei cariere politice pe… dărâmarea carierei altuia. Nici în viaţa artistică nu am procedat aşa, nici în viaţa de zi cu zi, nici în activitatea administrativă, deci nici în politică nu vreau să vin cu astfel de practici care creează doar ură şi dezbinare între oameni.
Apoi vreau să fac o politică prin care să promovez voinţa voastră spre spaţiul de decizie, să impun ceea ce VREŢI VOI la nivel legislativ, nu să vin în faţa voastră cu nişte legi confecţionate în alambicurile cancelariilor de la Bucureşti, dar care nu răspund nici dorinţelor şi nici nevoilor voastre şi care vă păstrează la fel de săraci şi de deznădăjduiţi în faţa zilei de mâine. Prin mine, VOI, CETĂŢENII, VEŢI PROMOVA LEGISLAŢIE. Da, o veţi promova prin ideile voastre, VOI ÎNŞIVĂ, ÎN FOLOSUL VOSTRU, iar eu voi da seamă săptămânal sau lunar, în faţa voastră, despre cât de bine am luptat ca să vă impun voinţa în Parlamentul României. De-a lungul a peste 20 de ani mulţi v-au promis că vă vor reprezenta şi vă vor îmbunătăţi viaţa, apoi au uitat de voi, de-a lungul mandatelor şi al funcţiilor pe care le-au deţinut. Eu vă spun doar atât: nu sunt genul de om care să uite de unde a plecat. Eu sunt omul vostru, şi aşa voi rămâne până la capătul mandatului, dacă mi-l veţi încredinţa!
Rândurile de mai sus pot fi considerate doar o filosofie de viaţă, dar ele sunt mai mult decât atât, căci definesc o realitate: graţie acestei filosofii a bătrânilor noştri a supravieţuit poporul român. Eu nu sunt doar un om cu o filosofie de viaţă de la care nu se abate, ci şi un om pragmatic. Am o meserie practică, de inginer, am un statut social bine definit şi, graţie unui har pe care mi l-a dat Dumnezeu şi unei munci asidue, am o situaţie materială care îmi conferă stabilitate şi mă poate feri de orice tentaţie. Sunt omul potrivit pentru a vă reprezenta interesele, cu atât mai mult cu cât m-am definit mereu drept un promotor al stabilităţii şi al respectului, faţă de toţi cetăţenii, fără excepţie, faţă de toate vârstele şi categoriile sociale, ba chiar şi faţă de cei ce m-au considerat, în diferite împrejurări, un adversar, în politică sau în adminsitraţie. Sunt, prin urmare, promotorul unei politici de tip nou!
AŞADAR, DACĂ DORIŢI SĂ SCHIMBAŢI CEVA ÎN POLITICA ROMÂNEASCĂ, O PUTEŢI FACE PRIN MINE!
Al dumneavoastră, cu respect, Ioan FULEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea