Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ioan Dobra şi Dorin Conţan au fost puşi în libertate după 1 an de arest preventiv

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Dobra, fostul director adjunct al DGFP Alba, şi Dorin Conţan, fost şef de serviciu în cadrul instituţiei, pot părăsi arestul după ce magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins vineri, 18 mai, recursul procurorilor DIICOT Alba Iulia la decizia de eliberare dispusă de Curtea de Apel Alba Iulia în urmă cu o săptămână. Decizia de eliberare este definitivă.

C.A. Alba Iulia a hotărât în 11 mai că Ioan Dobra şi Dorin Conţan, ultimii doi arestaţi din dosarul „Pomponio-DGFP”, pot fi judecaţi în stare de libertate. Anterior au fost puşi în libertate şi inspectorii fiscali Mihail Sârbu şi Dănuţ Ispas.

Cei patru sunt acuzaţi de infracţiuni din sfera macrocriminalităţii economico-financiare, în speţă că au spijinit şi sfătuit o grupare infracţională de la grupul de firme Pomponio. Au ispăşit un an de arest preventiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea