Ioan Dîrzu revine la șefia PSD Alba – Comitetul Executiv Național al partidului nu i-a acceptat demisia

Deputatul PSD Ioan Dîrzu va conduce în continuare organizația județeană a partidului, chiar dacă, la începutul lunii iulie, și-a depus mandatul declarând că își asumă răspunderea pentru rezultatele slabe de la alegerile locale.

Vineri, însă, conducerea PSD a decis reconfirmarea sa la președinția PSD ALBA, unde interimatul a fost asigurat până în prezent de Cornel Murg.

ELIT

”În urma unei analize aprofundate cu echipa de conducere PSD, am concluzionat că avem nevoie să reclădim organizația județeană Alba, prin schimbarea modului de a face politică si a felului în care s-a făcut până acum administrație publică, dar și prin atragerea tinerilor care să fie baza unei noi generații de politicieni. Voi începe în perioada următoare o reformă temeinică la nivelul organizației județene și voi prezenta o echipă serioasă de candidați pentru alegerile parlamentare. Îi mulțumesc președintelui Liviu Dragnea pentru sprijinul său și sunt convins că echipa PSD Alba va obține cele mai bune rezultate din ultimii 10 ani la alegerile din
toamnă. PSD a demonstrat că știe să guverneze în interesul cetățenilor! Le mulțumesc colegilor mei pentru sprijinul oferit fără de care nu puteam merge mai departe”, a declarat Ioan Dîrzu, la după ședința Comitetul Executiv Național al PSD.

ADEZIUNE PLUS ALBA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă: PNL Alba nu negociază funcții. Posturile din deconcentrate trebuie ocupate prin concurs

După cum am afirmat încă din timpul campaniei electorale, PNL Alba nu negociază funcţii, ci susţine ocuparea, pe baza principiului… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

11 Comentarii

mitica 6 august 2016 at 19:07

Aberatii!!!Probabil mai este vreun ciolan de ros.

traian ursales 6 august 2016 at 22:13

Politica din alba avea nevoie de oameni politici ca darzu. Sincer ma bucur ca a revenit in fruntea PSD. Sper ca la toamna PSD impreuna cu pmp sa ia in alva peste 50%. Cu stima traian ursaleş – pmp.

Cu Dirzu in fruntea psd-Alba 7 august 2016 at 8:55

succesul PNL in judet ramane asigurat pt multi ani de-acum incolo..

pedelistul ...liberal 7 august 2016 at 12:19

Cum pe mine ma cam doare gatu`, ura mea ramane acolo, ca nu pot striga ….ca idiotu`…degeaba !

cosmy 7 august 2016 at 21:43

Speram sa va tineti promisiunea de a curata tradatori din psd alba.

cosmy 7 august 2016 at 21:47

Da,mai ales pe cei din Psd Baia De Aries.

realist 8 august 2016 at 17:28

Chiar daca se sterge din nou , trebuie explicat gestul,,,,,,,, o demisie este unilaterala si nu se cere acceptul nimanui, deci?

aiureala 9 august 2016 at 8:47

Partidul asta mai exista ? Pai alea sunt rezultate ?

ilie de la uzina 9 august 2016 at 10:21

o veste buna.
astefl psd alba nu va avea nici o sansa sa castige alegerile in acest judet.ceea ce este bine, vorbim de cel mai corupt partid.
un partid care trage in jos aceasta tara.ma bucur ca ardealul refuza sa intre sub umbrela rosie.

Fekete 10 august 2016 at 9:53

pai daca si dracnea cu condamnare si ponta in curs de cercetare au functii mari, cum sa nu fie chemat inapoi un cadru de nadejde care chiar ca nu are probleme cu justitia ?

CUCU 11 august 2016 at 12:28

Interesant cum un om ca Darzu poate sa fie psd-ist , nu pot sa-l inteleg , dar probabilcum spunea cineva mai sus , doar asa ajunge la ciolan ?
…iar psd-ul in Alba , cred ca are sanse cam cat are porcul sa zboare … ca tot e dr veterinar Darzu .
In rest….. sanatate !

Comentariile sunt oprite