Ziarul Unirea

Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba: PDL – partidul mafiot, organizat pe clanuri

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

    Cu ani în urmă, poate puţini credeau, de câte ori spuneam, că PDL este un partid de tip mafiot, organizat pe clanuri. Iată că acum avem şi dovezile. La Bistriţa, toată lumea ştie că cea care conduce acolo e  „famiglia” Oltean, la Arad – Falcă, la Suceava – Fluturii, iar la Bucureşti – clanul lui Udrea. În ultima perioadă, scandalurile de corupţie izbucnesc în tot mai multe judeţe din ţară, conduse de astfel de „famiglii”. Nici Alba nu mai e demult un judeţ liniştit. Ies la iveală tot felul de afaceri şi cu siguranţă până la debutul campaniei electorale vom mai afla multe alte lucruri necurate din judeţ. Iată că, mai nou, preşedintele Traian Băsescu aleargă corupţii din partidul său – PDL – prin lume. Prin urmare, avem tot dreptul să ne întrebăm cu ce se ocupă autorităţile care au aceste atribuţii? După ce ne-a arătat că este şi preşedinte şi premier, iată că Traian Băsescu ne demonstrează acum că poate fi şi poliţist şi judecător. Un lucru e clar! Avem un preşedinte care ştie să facă de toate, însă în realitate nimic, încălcând atribuţiile unui adevărat preşedinte. Şi pentru că vorbim de legalitate trebuie să spunem că USL consideră că este datoria sa să voteze orice lege nouă sau orice înăsprire a standardelor anticorupţie. De asemenea, susţinem că trebuie modificată legislaţia electorală astfel încât să nu mai existe deputaţi condamnaţi penal definitiv, în Parlament. Considerăm că toţi cei care au încălcat legea penală, indiferent de funcţia sau demnitatea pe care o ocupă, trebuie să suporte rigorile legii.
În ceea ce priveşte reîntregirea salariilor bugetarilor, USL susţine că acţiunea trebuie derulată în paralel cu reducerea CAS pentru angajatori. În opinia noastră, Puterea minte când spune că nu se pot aplica cele două măsuri – atât reducerea CAS, cât şi mărirea salariilor. Însă, creşterea salariilor poate fi făcută doar dacă se va opri maşinăria de furat a PDL, susţine USL Alba. Prin scăderea CAS s-ar crea mai multe locuri de muncă, ceea ce ar mări şi încasările la bugetul de stat. Reîntregirea salariilor trebuie completată cu alte măsuri care să asigure creşterea economică, pentru că altfel, în 2013 românii vor avea foarte mult de suferit. În ceea ce priveşte reducerea CAS, USL Alba susţine că este o măsură socială corectă, deoarece priveşte toate categoriile de populaţie.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

12 Comentarii

Costel* 28 martie 2012 at 22:11

Dar oare care este „famiglia” de … Alba …

Besnik 28 martie 2012 at 22:25

La Alba Iulia vad ca se mai imputineaza din clan, cu unii arestati si cu restu pe la portile DNA, dar inca raman ferm pe poziti. Mai exista inca un triunghi hava-grup corint-elis, care au monopol pe toate lucrarile din oras

ion ion 28 martie 2012 at 23:09

Un laptar simplu,ca pe vremurile zootehnistilor CAP! Atit poate si atit gindeste!Cino simpla daca va ajunge”PERFECT’de Alba,o sa vedem ca acest veterinar o sa faca din bici plesnitoare! O sa mulga vacile in parcul din fata institutiei.

Aurelian 28 martie 2012 at 23:35

„Rade ciob de oala sparta”, Darzule cine Dracu, a instaurat mafia in Romania, daca nu comunistii si urmasul lor PSD-ul?

Bingo ! 29 martie 2012 at 8:42

Cititi articolul din „Gandul” al lui CTP „Agonia partidului -pisica” si o sa aflati „cine a instaurat mafia in Romania”…As adauga si „cine a reinstaurat dictatura”…

Aurelian 30 martie 2012 at 16:04

Cred ca ai ramas cuplat si te referi, ca Marinarul ii dictator. Al Dracului „dictator” avem, „il poti injura de dimineata pana seara, ori unde si oricand, si mai ales pentru ori ce”, fara frica de consecinte. Asa cred ca a putut proceda si tatatu´ cu Ceausescu!

lavinia 28 martie 2012 at 23:53

nici o saptamana fara smantana!

noname 29 martie 2012 at 7:44

In claurile astea intra si primarul PSD din Stremt cu excursile prin Austria platite de alte clanuri, domnule Darzu

cl 29 martie 2012 at 14:33

tovarase darzu acest articol este o minciuna prin omisiune. pentru o informare mai exacta a cititorilor trebuia sa scrii ca noi politicienii din romania suntem organizati in clanuri mafiote numite partide politice. pentru exemplificare vezi cazul frunzaverde baron pdl care este infiat de usl fara nicio problema si care sufera in momentul de fata o transformare sf devenind intr-o saptamana din baron portocaliu, hot, jefuitor de tara sasmd om de o inteligenta sclipitoare si mare caracter.

Costel* 29 martie 2012 at 18:27

@ cl oare cata diferenta este intre „mafiotul” Frunzaverde si „re(e)sapatul” Oprea, punct.

cl 30 martie 2012 at 9:03

niciuna. tocmai asta spun sunt tot aceeasi indivizi peste tot. doar ca in preajma alegerilor incep sa se reorienteze pentru a ramane tot la ciolan.

Valer 29 martie 2012 at 22:04

Unde si cu ce s-au ocupat cei din USL ultimi 20 ani.Nu cumva ei au condus si distrus aceasta Tara??????????????

Comentariile sunt oprite