Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ioan Dîrzu, preşedinte PSD: USD Alba şi-a propus să câştige alegerile europarlamentare şi prezidenţiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderii PSD, UNPR şi PC din Alba au semnat astăzi la sediul organizaţiei judeţene a PSD Alba protocolul local de formare a noii Uniuni Social Democrate. Pe rând, deputatul Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba, Ionel Nicolae, preşedintele UNPR Alba şi Nicolae Daniel Nariţa, preşedintele PC Alba, au subliniat nevoia de stabilitate la nivelul guvernului şi de respectare a promisiunilor făcute în cadrul USL.

„Regretăm ieşirea PNL de la Guvernare. Am promis românilor şi cetăţenilor din Alba că vom face o Uniune pentru România, dar din păcate calculele politice ale liderilor liberali şi obsesia pentru funcţii au fost mai importante decât nevoia de stabilitate a ţării. Cu un Guvern susţinut atât de puternic în Parlament puteam spera la măsuri concrete şi reformele necesare pentru construirea unei Românii moderne. Demersul nostru continuă şi împreună cu premierul Victor Ponta, cele trei partide care formează astăzi USD, vor permite României să îşi continue parcursul economic excelent din ultima perioadă.” a declarat preşedintele PSD, Ioan Dîrzu.

Liderii USD au subliniat faptul că cele trei partide vor face opoziţie la actualul regim local PDL-PNL care trădează valorile Uniunii Social Liberale şi promisiunile cu care liberalii au câştigat funcţiile de primari şi de parlamentari. USD Alba a invitat de asemenea pe toţi liberalii care cred în continuare în valorile USL să se alăture formaţiunilor lor pentru a oferi judeţului Alba dezvoltarea economică şi investiţiile de care are nevoie.

Deputatul PSD, Ioan Dîrzu, a completat: „Liberalii din Alba sunt printre principalii responsabili ai ruperii Uniunii şi trădării promisiunilor făcute românilor. Au trădat încă de la alegerile locale prin non-combatul din acele alegeri şi au continuat minciunile printr-o alianţă nefirească cu PDL pentru funcţii efemere. USD Alba este adevărata opoziţie din Alba şi îi invităm pe toţi cetăţenii din Alba, care vor ca în judeţul nostru să se întâmple altceva să vină să ne susţină pentru că avem nevoie de sprijinul lor împotriva mafiei locale transpartnice coordonate de aceste două formaţiuni politice PDL şi PNL ”.

Semnat: Biroul de presă al USD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea