Ioan Dîrzu a fost reales în funcția de președinte al PSD Alba: O echipă unită, o echipă cu experiență, care și-a propus și va reuși să obțină un rezultat foarte bun în județ

Cu ocazia vizitei premierului Viorica Dăncilă la Alba Iulia, social-democrații și-au ales sâmbătă, echipa de conducere. Conferința de Alegeri a PSD Alba s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, cu sala plină.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Hotel Parc după conferinţa judeţeană a PSD Alba, premierul a anunțat că în urma votului, Ioan Dârzu a fost reales în funcția de președinte a organizației Alba.

„A fost reales președintele Ioan Dîrzu la conducerea PSD Alba și echipa care va conduce organizația în următoarea perioadă. O echipă unită, o echipă cu experiență, care și-a propus și am convingerea că va reuși să obțină un rezultat foarte bun la Alba.

În toată această activitate avem nevoie de cât mai mulți cetățeni care să se implice, este o luptă pe care vrem să o ducem cu cetățenii, având în vedere că la Alba au fost multe probleme care au arătat modul în care activează, modul în care acționează și își respectă promisiunile Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Tradatorii 21 septembrie 2019 at 14:06

Rezultate mai bune ca pe vremea lui Rus nu au mai obtinut, dar tradarea se plateste !

Doi 22 septembrie 2019 at 12:45

Ăsta este un lucru bun. Au scăzut numărul proștilor.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...