Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Dîrzu a fost reales în funcția de președinte al PSD Alba: O echipă unită, o echipă cu experiență, care și-a propus și va reuși să obțină un rezultat foarte bun în județ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia vizitei premierului Viorica Dăncilă la Alba Iulia, social-democrații și-au ales sâmbătă, echipa de conducere. Conferința de Alegeri a PSD Alba s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, cu sala plină.

În cadrul unei conferințe de presă organizată la Hotel Parc după conferinţa judeţeană a PSD Alba, premierul a anunțat că în urma votului, Ioan Dârzu a fost reales în funcția de președinte a organizației Alba.

„A fost reales președintele Ioan Dîrzu la conducerea PSD Alba și echipa care va conduce organizația în următoarea perioadă. O echipă unită, o echipă cu experiență, care și-a propus și am convingerea că va reuși să obțină un rezultat foarte bun la Alba.

În toată această activitate avem nevoie de cât mai mulți cetățeni care să se implice, este o luptă pe care vrem să o ducem cu cetățenii, având în vedere că la Alba au fost multe probleme care au arătat modul în care activează, modul în care acționează și își respectă promisiunile Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea