Rămâi conectat

Ştirea zilei

Investițiile continuă în Municipiul Aiud: A fost semnat contractul pentru un centru nodal rutier și feroviar

Ziarul Unirea

Publicat

în

iiMunicipiul Aiud va beneficia de un centru intermodal de transport rutier și feroviar, precum și alte centre logistice, anunță Liviu Florea, city manager-ul Municipiului Aiud, prin intermediul paginii de socializare.

„Zona urbană funcțională a municipiului Aiud devine atractivă pentru investitori.

Aiudul nu este doar o localitate de sine-stătătoare. Aiudul este centrul unei zone urbane funcționale clar determinate, căreia îi pune la dispoziție servicii medicale, educaționale, financiare, culturale, de siguranță publică, de infrastructură, de transport, de ocupare etc.

Zona urbană funcțională reprezintă un complex de servicii și oportunități, de resursă umană și disponibilitate, pe care comunitățile le pun la un loc – toate acestea în beneficiul și pentru dezvoltarea lor.

Astăzi vorbim despre semnarea unui contract pentru realizarea unei investiții în zona funcțională a municipiului Aiud, a unui centru intermodal de transport rutier și feroviar, precum și alte centre logistice. Acestă investiție se ridică la câteva sute de milioane de euro și va crea câteva sute de locuri de muncă.

Dacă începem să gândim zona Aiudului ca o comuniune de comunități, atunci vom înțelege de ce cheia dezvoltării fiecăreia dintre acestea și a zonei funcționale în ansmablul său, stă în contribuția pe care fiecare dintre comunități o aduce zonei”, a transmis Liviu Florea, city manager-ul Municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea