”Investim în investitori”: Parteneriat între Primăria Aiud și compania ce a produs componente pentru cea mai mare instalație care a intervenit în urma accidentului nuclear de la Fukushima din 2011

Cu această ocazie, pe parcursul vizitei, delegaţia municipalităţii aiudene formată din Primarul Muncipiului Aiud, doamna Oana Badea, doamna Helga Lorincz – viceprimar, domnul Liviu Florea – city manager şi domnul Tiberiu Buduşan – consilier personal pe probleme tehnice, a urmărit etapele procesului tehnologic de producţie al componentelor executate în fabrica din judeţul Alba – componente ce se adresează unor sectoare de activitate extrem de valoroase: tehnică medicală, automotive, industrie solară, utilaje, vehicule feroviare, automatizări.

Săptămâna viitoare va demara procesul de selecţie pentru personal necalificat în vederea încadrării acestora în muncă.

ELIT

Compania Pema Electrotehnic România, care a produs componente pentru cea mai mare instalație care a intervenit în urma accidentului nuclear de la Fukushima din 2011, reprezintă un etalon al calităţii şi profesionalismului în domeniul ingineriei electrice. De peste 10 ani, Pema Electrotehnic România este, atât pentru piaţa românească, dar şi pentru piaţa internaţională de profil, un partener puternic şi stabil, specializat în asamblarea de cablaje, panouri electrice şi controlere destinate diverselor sectoare de activitate.

Partenerilor Pema Electrotehnic România le sunt oferite soluţii complete şi personalizate, bazate pe calitate, promptitudine şi know-how dobândit ca urmare a experienţei de peste 40 de ani a grupului din care compania face parte.

Mihail David - 2020

La baza relaţiilor excepţionale de afaceri stau nu doar o echipă experimentată şi dinamică de profesionişti capabili să răspundă cu succes oricărei provocări, ci şi soluţii personalizate şi respectul faţă de parteneri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

ineptul 8 martie 2017 at 21:11

…despre proiecte sau bune intentii , la gata…. se prea poate sa ne ia gura pe dinainte ,cum sa cam intimplat , de multe, multe ori,…

ambra 9 martie 2017 at 6:50

Ineptiile tale ” la gata”…inertule…

varzu 9 martie 2017 at 0:06

Compania aceasta nu are sediu la Ciugud in zona industriala. Deci Aiudenilor li se serveste ce nu accepta Albaiulienii, Sebesenii si chiar Ciugudenii. Nasol

contribuabil aiudean 9 martie 2017 at 9:42

Ce investiti in investitori ?
L-am criticat ani buni pe tovarasul Josan pt chiolhane si petreceri , dar nu am invatat nimic … din contra incepem sa-l copiem , la povesti pe paine , minciuni , trunchieri , exagerari , parteneriate … etc.
Administratia din Aiud uita probabil ca asteptarile cetatenilor sunt mari , de aceea au ajuns ei acolo , dar daca continua in acelasi fel , cetatenii ii vor sanctiona . Cred ca este timpul dupa 8 luni de mandat sa vedem totusi ceva , mai mult decat parteneriate , povesti frumoase , etc , nu suteti de aceasi parere d-le city manager ? Apropo cu ce umpleti dumneavoastra timpul ? pe banii contribuabililor.
Intrarile si iesiruile din oras , din satele apartinatoare , malul Muresului sunt pline de gunoaie , poate reusiti un parteneriat cu asistatii sociali si faceti putina curatenie , n-ar strica .
In rest … fiti sanatosi !

Profu de cultura civica 9 martie 2017 at 21:47

city managerul ? doarme pe el. in comparatie cu cel de la Alba care a adus cateva sute de milioane de euro , asta nu stie nici tabla inmultirii. budusan ce cauta acolo ? e ceva pt el ? o dala , o pavela un banutz pt firma dansului ? mi se par vorbe in vant gen SF

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...