Rămâi conectat

Curier Județean

Întreruperi ale energiei electrice în Alba, în perioada 4 – 10 iulie 2016. Localitățile vizate

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

intreruperi curentSucursala de Distribuţie a Energiei Electrice Alba anunţă întreruperile programate pentru perioada 04.07.2016-10.07.2016. Motivul acestor întreruperi îl constituie lucrările de întreţinere, revizii, reparaţii efectuate în instalaţiile electrice din zonele respective.

Întreruperile programate sunt afişate şi pe site-ul www.electricats.ro.

Luni, 04 iulie 2016

Localitatea: Pianu de Sus, str.Viilor, Cotarhau, între orele 8.00-17.00

Localităţile: Dealul Roatei, Haneş, între orele 8.00-18.00

Localităţile: Segaj, Modoleşti (Vidra), Vadu Moţilor (comuna), Poiana Vadului (comuna),Tomuşeşti, Mihoieşti, Floreşti (Cîmpeni), Boteşti (Cîmpeni), Borleşti, Pătruţeşti, Gojeieşti, între orele 9.00-15.00

Localitatea: Gâmbaş, între orele 9.00-17.00

Marţi ,05 iulie 2016

Localitatea: Pianu de Sus, str.Viilor, Cotarhau, între orele 8.00-17.00

Localitatea: Turdaş, între orele 9.00-15.00

Localitatea: Gâmbaş (parţial), între orele 9.00-17.00

Miercuri, 06 iulie 2016

Localitatea: Pianu de Sus, str.Viilor, Cotarhau, între orele 8.00-17.00

Localităţile: Dealul Roatei, Haneş, între orele 8.00-18.00

Localitatea: Fărău (parţial), între orele 9.00-15.00

Localitatea: Sâncrai (parţial), între orele 9.00-16.00

Localitatea: Gâmbaş (parţial), între orele 9.00-17.00

Joi, 07 iunie 2016

Localitatea: Pianu de Sus, str.Viilor, Cotarhau, între orele 8.00-17.00

Localităţile: Vîrşi, Furduieşti (Cîmpeni), Faţa Abrudului, Vârşii Mari, Bîrleşti (Bistra), între orele 9.00-17.00

Vineri, 08 iulie 2016

Localităţile: Segaj, Modoleşti (Vidra), Vadu Moţilor (comuna), Poiana Vadului (comuna),Tomuşeşti, Mihoieşti, Floreşti (Cîmpeni), Boteşti (Cîmpeni), Borleşti, Pătruţeşti, Gojeieşti, între orele 8.00-17.00

Localitatea: Pianu de Sus, str.Viilor, Cotarhau, între orele 8.00-17.00.

„Electrica” mulţumeşte clienţilor săi pentru înţelegere.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Curier Județean

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall: Strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipa de Robotică Xeo Unește România la Carolina Mall! O strângere de fonduri, sub forma unei demonstrații cu roboți, va fi organizată la data de 1 decembrie, pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș.

Echipa de robotică Xeo, formată din elevi ai Colegiului Național „Horea, Cloșca și Crișan”, se afirmă ca un ambasador al educației STEM în Alba Iulia. Cu o tradiție de 7 ani în participarea la competiția internațională FIRST Tech Challenge, echipa Xeo aduce inovația și spiritul comunitar în prim-planul activităților sale.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Pe data de 1 decembrie 2023 în intervalul orar 10:00-18:00, echipa Xeo va demonstra nu doar abilitățile lor tehnice impresionante, ci și angajamentul lor față de comunitate. Sub deviza „Robotica unește Romania,” echipa va organiza o strângere de fonduri sub forma unei demonstrații cu roboți la Carolina Mall din Alba Iulia.

Printre activitățile amuzante și creative planificate la standul echipei Xeo, se numără și interacțiuni directe cu vizitatorii și joculețe distractive pentru toată lumea, oferindu-le o experiență captivantă. Cu zâmbetele pe buze și entuziasmul specific echipei, acești tineri pasionați vor transmite publicului fascinația lor pentru robotică și dorința de a face o România mai bună.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Cu toate acestea, evenimentul este mai mult decât o simplă demonstrație tehnologică. Echipa Xeo are un obiectiv nobil: să strângă fonduri pentru a oferi cadouri de Crăciun copiilor nevoiași din oraș. Acest gest ilustrează angajamentul lor față de comunitate și dorința de a aduce bucurie și speranță în inimile celor mai puțin privilegiați în perioada sărbătorilor.

„Suntem mândri să fim parte din acest proiect și să contribuim la construirea unei comunități mai puternice și unite,” a declarat liderul echipei Xeo. „Credem că tehnologia nu ar trebui să fie doar un instrument, ci și un mijloc de a aduce schimbări pozitive în jurul nostru.”

Evenimentul de la Carolina Mall reprezintă o oportunitate pentru comunitatea locală să interacționeze cu viitorul tehnologic și să susțină inițiativele caritabile. Echipa Xeo invită pe toți cei interesați să li se alăture în această zi specială, contribuind la strângerea de fonduri pentru a lumina sărbătorile copiilor aflați în nevoi.

Pentru cei care doresc să susțină cauza echipei de robotică Xeo, donațiile pot fi făcute direct la standul lor în timpul evenimentului.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare