Instalația de dirijare a traficului din zona Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va fi reabilitată și înlocuită: Cum se va desfășura circulația rutieră

În perioada 27.08 – 28.08.2020 va fi reabilitată și înlocuită instalația de semaforizare de la intersecția bdul. 1 Decembrie 1918 – str. Mihai Viteazul – str. Vasile Goldiș. Lucrările vor începe astăzi, 27 august ora 09:00. Intervenția constă în eliminerea stălpilor vechi și mutarea corpurilor de semafor pe stâlpii noi, deja montați în această zonă.

După finalizarea lucrărilor, instalațiile de dirijare a traficului din intersecțiile bdul. 1 Decembrie 1918 – bdul. Horea – str. Cloșca – str. Unirii și bdul. 1 Decembrie 1918 – str. Mihai Viteazul – str. Vasile Goldiș vor fi corelate pentru a asigura fluidizarea traficului.

ELIT

Tot în aceste zile vor fi eliminați stâlpii semafoarelor desființate din zona pasajului. bd. Transilvaniei – Parcul Unirii.

Pe durata lucrărilor, traficul rutier și pietonal va fi dirijat de echipaje de poliție, iar în lipsa agenților vor fi respectate semnele și regulile de circulație în intersecție. Rugăm participanții la trafic să circule cu viteză redusă în această zonă și cu atenție sporită.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419