Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Inspectorul de la DGFP Alba, Florin Gabriel Mihăilescu acuzat că a primit mită un apartament, arestat pentru 29 de zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Gabriel Mihăilescu, inspector la DGFP Alba cu atribuţii de control, reţinut luni de procurorii DNA Alba Iulia sub acuzaţia de luare de mită, a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile de la magistraţii Tribunalului Alba. Inculpatul a declarat deja recurs la măsura arestării, soluţionarea revenind Curţii de Apel Alba Iulia.

Potrivit procurorilor DNA, în cursul anului 2009, inculpatul Mihăilescu Florin Gabriel, în calitatea sa de funcționar cu atribuții de control la D.G.F.P. Alba, a pretins și primit de la reprezentantul unei societăți comerciale un apartament în valoare de 20.000 euro amplasat într-un complex de locuințe construit de această firmă în municipiul Cluj Napoca. Apartamentul a fost primit pentru ca inculpatul să faciliteze efectuarea controlului în vederea rambursării taxei pe valoarea adăugată către firma respectivă și pentru achitarea efectivă a sumei de 438.583 lei cu titlu de TVA.

Potrivit ultimei declaraţii de avere Florin Gabriel Mihăilescu are datorii la bănci în valoare de 70.000 euro şi 40.000 lei. Tot aici inspectorul DGFP menţionează un avans de 35.000 euro plătit firmei S.C. Tobias Invest SRL Alba Iulia pentru un apartament.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea