Rămâi conectat

Ştirea zilei

Inspecție a CNAIR pe autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2: Semne de întrebare privind deschiderea traficului până la sfărștiul anului 2020

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ovidiu Marian Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR,  a inspectat sâmbătă, 4 iulie, lucrările de pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda, declarând că există mari semne de întrebare privind deschiderea traficului până la sfărștiul anului 2020.

„Deplasarea în teren de astazi la loturile de autostradă Sebeș-Turda 1 și 2 m-a făcut să îmi pun mari semne de întrebare cu privire la capacitatea de a da în trafic aceste loturi la sfârșitul lunii noiembrie. Sunt necesare măsuri urgente de luat în următoarele 2 săptămâni, măsuri ordonate astăzi de mine constructorilor.

Dacă aceste masuri nu sunt puse în practică de urgență, aceste loturi nu vor fi deschise traficului până la sfârșitul acestui an”, a declarat la finalul inspecției Ovidiu Marian Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea