Inspecție a CNAIR pe autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2: Semne de întrebare privind deschiderea traficului până la sfărștiul anului 2020

Paul Voicu - Primar 2020

Ovidiu Marian Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR,  a inspectat sâmbătă, 4 iulie, lucrările de pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda, declarând că există mari semne de întrebare privind deschiderea traficului până la sfărștiul anului 2020.

„Deplasarea în teren de astazi la loturile de autostradă Sebeș-Turda 1 și 2 m-a făcut să îmi pun mari semne de întrebare cu privire la capacitatea de a da în trafic aceste loturi la sfârșitul lunii noiembrie. Sunt necesare măsuri urgente de luat în următoarele 2 săptămâni, măsuri ordonate astăzi de mine constructorilor.

ELIT

Dacă aceste masuri nu sunt puse în practică de urgență, aceste loturi nu vor fi deschise traficului până la sfârșitul acestui an”, a declarat la finalul inspecției Ovidiu Marian Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Raul 5 iulie 2020 at 17:45

Mutarea utilitatilor, plata facturilor, mai multe fronturi de lucru, mai multi muncitori.

Ovidiu 6 iulie 2020 at 12:23

Treabe reziliat contracte de lucru sunt 4 ani face promisiuni

Bujie 6 iulie 2020 at 18:42

Ce abureala pe astia de la CNAIR… Ca de obicei arunca pe piata ca totul este OK, ignorand profesionistii care arata clar ca-i minciuna, apoi, cand se apropie termenele de livrare, incep cu scuze, cu acuze sau cu abureli!
Toata gasca aia de la CNAIR trebuie urgent dizolvata!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...