Inspecție a CNAIR pe autostrada A10 Sebeș-Turda, loturile 1 și 2: Semne de întrebare privind deschiderea traficului până la sfărștiul anului 2020

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ovidiu Marian Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR,  a inspectat sâmbătă, 4 iulie, lucrările de pe loturile 1 și 2 ale autostrăzii Sebeș-Turda, declarând că există mari semne de întrebare privind deschiderea traficului până la sfărștiul anului 2020.

„Deplasarea în teren de astazi la loturile de autostradă Sebeș-Turda 1 și 2 m-a făcut să îmi pun mari semne de întrebare cu privire la capacitatea de a da în trafic aceste loturi la sfârșitul lunii noiembrie. Sunt necesare măsuri urgente de luat în următoarele 2 săptămâni, măsuri ordonate astăzi de mine constructorilor.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Dacă aceste masuri nu sunt puse în practică de urgență, aceste loturi nu vor fi deschise traficului până la sfârșitul acestui an”, a declarat la finalul inspecției Ovidiu Marian Barbier, Directorul General Adjunct al CNAIR.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Raul 5 iulie 2020 at 17:45

Mutarea utilitatilor, plata facturilor, mai multe fronturi de lucru, mai multi muncitori.

Ovidiu 6 iulie 2020 at 12:23

Treabe reziliat contracte de lucru sunt 4 ani face promisiuni

Bujie 6 iulie 2020 at 18:42

Ce abureala pe astia de la CNAIR… Ca de obicei arunca pe piata ca totul este OK, ignorand profesionistii care arata clar ca-i minciuna, apoi, cand se apropie termenele de livrare, incep cu scuze, cu acuze sau cu abureli!
Toata gasca aia de la CNAIR trebuie urgent dizolvata!

Comentariile sunt oprite