Rămâi conectat

Sport

Inginerul cu origini române Otmar Szafnauer pleacă din fruntea echipei de Formula 1 Alpine

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inginerul cu origini române Otmar Szafnauer pleacă din fruntea echipei de Formula 1 Alpine

Otmar Szafnauer este un inginer româno-american și actualul manager principal al echipei de Formula 1, Alpine. Szafnauer s-a născut în Arad, România dintr-un tată american de origine germană și o mamă româncă, dar s-a mutat la Detroit când avea șapte ani.

Szafnauer a fost numit în funcția de director al echipei în februarie anul trecut, înlocuindu-l pe Marcin Budkowski în cadrul unei reorganizări manageriale, reușind să ducă echipa pe locul patru în timpul singurului său sezon complet la conducere.

Cele două abandonuri consecutive, în Marea Britanie și Ungaria, au dus la căderea producătorului francez pe locul șase în clasamentul constructorilor.

Astfel, odată cu finalizarea Marelui Premiu al Belgiei, Szafnauer va elibera postul de director al echipei de Formula 1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea