Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Înfrângeri pe teren propriu ale juniorilor republicani din Sebeș: Miercuri, meci în Cupa României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorii republicani din Sebeș, înfrângeri pe teren propriu

Juniorii U19 și U17 de la LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș au suferit înfrângeri în cea de-a doua etapă din acest an a play-off-urile campionatelor naționale.

Meciurile s-au disputat la Baza sportivă „Pielarul” din Sebeș.

La U19 a fost LPS Sebeș – ACS Mediaș 0-11. Antrenorul Cosmin „Coco” Groza a mizat pe: Pintilie – Fălămaș, Avram, Țălnar, Roșu, Oancea, Crețu, T. Fleacă, Șerb, Buhazi, Nistor (G. Fleacă, Băcăințan, Morariu, Boca). Pentru LPS Sebeș U19 urmează un nou duel pe teren propriu, cu LPS Târgu Mureș, duminică 31 martie.

În derby-ul seriei a 9-a a play-off-ului de la juniori U17, viceliderul LPS Sebeș a fost depățit cu 2-1 de liderul Gloria Bistrița-Năsăud. Pentru echipa pregătită de Doru Oancea a marcat Vintilă (80). LPS Sebeș U17: Similie – Davel, Cătană, Vintilă, Moise, Ghitan, Cosma, Crișan, Alisie, Rădac, Todea (Hudrea, Fulea, Hațegan, Crețu).

La meci a fost prezent și căpitanul echipei, Mario Cristea, nerefăcut după o accidentare, colegii lui intrând pe gazon cu tricouri albe pe care era inscripționat  mesajul „Alături de Mario”.

Pentru LPS Sebeș U17 următorul meci de campionat va fi duminică 31 martie, acasă, cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș.

Până atunci grupa de U17 de la LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș va avea o nouă partida dificilă miercuri 27 martie, de la ora 14.00, cand la Sebeș va poposi în sferturile de finală ale Cupei României puternica formație CSC Șelimbăr.

foto: facebook Lps Sebes Juniori


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea