INFOTRAFIC: Restricţii de circulație pe Autostrada A1, tronsonul Sibiu – Deva, pentru lucrări de asfaltare

Paul Voicu - Primar 2020

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 18.00, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 275+900 – 276+900 de metri (între Aciliu şi Apoldu de Jos, judeţul Sibiu), se vor executa anumite lucrări de întreţinere (asfaltare). Din acest motiv, vor fi afectate banda de urgenţă şi banda numărul 1.

Lucrări de întreţinere (refacere marcaje) se realizează astăzi şi pe tronsonul Traian Vuia – Balinţ (între kilometrii 441 şi 458, judeţul Timiş) al autostrăzii A1, pe ambele căi de rulare.

ELIT

De asemenea, acelaşi tip de lucrări se execută astăzi pe segmentul Balinţ – Lugoj (între kilometrii 0 şi 10+500 de metri) al autostrăzii A6, pe ambele sensuri de deplasare. Lucrările de pe cele două tronsoane se vor încheia în jurul orei 18.00.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, conducătorii auto care se deplasează pe aceste tronsoane sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să schimbe banda de rulare doar după ce au semnalizat şi s-au asigurat în mod corespunzător.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...