Rămâi conectat

Actualitate

INFOTRAFIC: Restricţii de circulație pe Autostrada A1, tronsonul Sibiu – Deva, pentru lucrări de asfaltare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 18.00, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 275+900 – 276+900 de metri (între Aciliu şi Apoldu de Jos, judeţul Sibiu), se vor executa anumite lucrări de întreţinere (asfaltare). Din acest motiv, vor fi afectate banda de urgenţă şi banda numărul 1.

Lucrări de întreţinere (refacere marcaje) se realizează astăzi şi pe tronsonul Traian Vuia – Balinţ (între kilometrii 441 şi 458, judeţul Timiş) al autostrăzii A1, pe ambele căi de rulare.

De asemenea, acelaşi tip de lucrări se execută astăzi pe segmentul Balinţ – Lugoj (între kilometrii 0 şi 10+500 de metri) al autostrăzii A6, pe ambele sensuri de deplasare. Lucrările de pe cele două tronsoane se vor încheia în jurul orei 18.00.

Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, conducătorii auto care se deplasează pe aceste tronsoane sunt sfătuiţi să respecte regulile de circulaţie, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să schimbe banda de rulare doar după ce au semnalizat şi s-au asigurat în mod corespunzător.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea