Rămâi conectat

Curier Județean

INFOTRAFIC: Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș – Deva, pentru lucrări de reparații tunel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi 22 aprilie a.c., pe A1 Sibiu – Deva, pe sensul de mers Sibiu-Deva, la km 264, pe o distanta de aproximativ 400 m, se restricționează banda 2 de circulatie, în intervalul 08-16:30, pentru reparatii tunel.

Pe acelasi sens de circulatie, se restrictionează banda 2, între km 264+500 și 265+400, interval orar 08-16³⁰ , lucrări intreținere parapet median.

De asemenea, la km. 357-356+500 m, sensul Deva-Sibiu, este restrictionata banda 1 si banda de urgenta, lucrari rost dilatatie, 08-16⁰⁰.

Reamintim că, până la data de 25 aprilie a.c., circulația va fi restricționată pe prima bandă și pe cea de urgență pe Autostrada A1, între kilometrii 250+500 metri – 251+500 metri, în zona municipiului Sibiu, pe sensul către Deva, pentru efectuarea lucrărilor de reparații și înlocuire a rosturilor de dilatație.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea