Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

INFOTRAFIC: Restricții de circulație miercuri, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localității Cunța, pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul este restricționat în cursul zilei de miercuri, 3 februarie, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, în vederea efectuării unor lucrări de asfaltare. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de rulare.

Pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, din cauza lucrărilor de asfaltare, este restricționată circulația pe prima bandă, până la ora 16.00, între kilometrii 292 și 305, pe sensul Deva – Sibiu, și pe celălalt sens între kilometrii 292 și 316, pe raza localității Cunța, județul Alba.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea