Rămâi conectat

Sport

Industria Galda – Kinder Teiuș 4-1 (2-1), în ultimul test înaintea barajului de salvare

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Galtiu, Industria Galda de Jos a învins într-un joc de verificare pe Kinder Teiuș, scor 4-1 (2-1), în ultima repetiție a divizionarei terțe înaintea barajelor de menținere în Liga a 3-a, din 16 și 23 mai.

Oaspeții, ce doresc ca de la toamnă să evolueze în Liga a 4-a și au avut în efectiv o serie de jucători de la Voința Stremț, au deschis scorul prin Epure (15), însă elevii antrenorului Radu Andone au întors rezultatul până la pauză, grație golurilor reușite de Olălău (18) și Tripșa (25). La reluare, au mai punctat Pisoiu (55), revenit la echipă, și Oană (81).

Au evoluat formațiile: *Industria: Ov. Barna – Al. Stan, E. Hălălae, Goța, Petruse – Borșai, Ov. Crișan, Goguța, Coltor – Tripșa, Olălău; au mai intrat Căt. Suciu, Oană, C. Năcreală, F. Popa, Pisoiu, D. Hulea, Bălaș; absenți Potopea, Val. Drăgan. R. Morar, Bălșan, R. Anghel. Antrenor Radu Andone.

Kinder: C. Manciulea (Industria) – Perța, D. Anghel (Industria), N. Pop, Cordoș – R. Domșa, Trifa, Goangă, Gh. Râșniță – Stanciu, Epure. Antrenor Horațiu Rusu.

Cu două remize în 2021, ambele albe, cu Unirea Ungheni și Unirea Alba Iulia, Industria își va afla adversarul din dubla de baraj, joi, 13 mai, o echipă dintre cele 24 de Liga a 4-a ce au anunțat campioane în acest sezon.

Foto: Adrian HULEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea