Rămâi conectat

Sport

Industria Galda de Jos demarează pregătirile *Alin Hancăş conduce primul antrenament, viitorul…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Industria Galda de Jos 3518 jucători din vechiul efectiv al Industriei Galda de Jos au efectuat ieri vizita medicală, absenţele numindu-se V. Morariu (plecat la FC Şurianu Sebeş, la fel ca şi portarul Stănilă  – Viitorul Sântimbru), Ad. Neag, Cămărăşan, I. Creţiu şi Iuonaş (a lipsit din motive obiective). Au fost prezenţi următorii: Ştef, Leba, M. Bogdan – Cr. Haiduc, Căt. Haiduc, Haiduc, Vântu (întors din Spania), Chirilă, Lungu, P. Medrea, Cioară, Bodea, Sîrbu, Cernea, Baghiu, Nicoară, F. Creţiu şi Cr. Voica.

Chiar dacă nu este lămurită 100 la sută, ba chiar stă în coadă de peşte situaţia continuării lui Aln Hancăş pe banca tehnică, tehnicianul originar din Blaj va conduce întâia şedinţă estivală de pregătire, programată astăzi, la ora 19.00. Proaspăt divizionara terţă va avea primul joc oficial sâmbătă, 9 august, Supercupa AJF Alba, în compania câştigătoarei Cupei, Inter Ciugud, locaţia fiind Stadionul „Cetate” sau Sântimbru. Oficialii Galdei susţin că la acel joc Aln Hancăş va conduce formaţia cu care a izbutit două promovări consecutive, ajungând din Liga a 5-a până în Liga a 3-a într-un singur an!. „Începem pregătirea cu Alin Hancăş şi sperăm să continuăm colaborarea. Marţi (n.r. – astăzi) vom afla mult mai multe detalii, dar un lucru este cert, ne dorim să-l avem alături pe Hancăş şi în campionatul viitor, indiferent de formulă”, a explicat Marcel Georgiu, preşedintele Industriei Galda de Jos.

Proaspăt divizionara terţă pleacă la drum, dar încă este incertă continuarea antrenorului Alin Hancăş pe banca tehnică. „Noi vrem şi suntem dispuşi la orice soluţie pentru a colabora şi în campionatul viitor cu Alin Hancăş, dar totul depinde de programul său în privinţa activităţii de profesor”, a menţionat preşedintele Marcel Georgiu.

Hancăş a realizat două promăvări consecutive cu Industria Galda de Jos, dar este foarte ocupat în plan profesional, activând la CSŞ Blaj, Universitatea „1 Decembrie 1918” şi ca referent zonal al Federaţiei Române de Fotbal. Tehnicianul originar din Blaj a mai trecut prin asemenea situaţie în 2012 cu Europa Alba Iulia, când a acces în Liga a 3-a, dar a părăsit formaţia albaiuliană şi a ajuns la Galda de Jos. La nivelul lotului de jucători, este sigură despărţirea de V. Morariu (va activa la FC Şurianu Sebeş), purtându-se negocieri pentru înregimentarea a câtorva fotbalişti din Liga a IV-a, respectiv Al. Stan şi N. Găldean (Arena Alba Iulia), Goangă, Drăghici (Rapid CFR Teiuş).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea