Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Industria Galda de Jos caută soluții pe banca tehnică | Paul Ciucă și George Țălnar, pe lista „galben-albaștrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Industria Galda de Jos caută soluții pe banca tehnică, după demisia lui Adorian Himcinschi.  Antrenorii Paul Ciucă și George Țălnar sunt numele aflate pe lista „galben-albaștrilor”

După despărțirea de Adorian Himcinschi, produsă la începutul săptămânii, divizionara terță Industria Galda de Jos caută încă soluții pentru instalarea unui nou antrenor principal. Divizionara terță este în postura de „lanternă roșie” în Seria 9, cu doar 10 puncte acumulate în 20 de jocuri, la 6 „lungimi” de locul salvator. Tocmai șansele reduse de evitare a retrogradării, când mai sunt 8 etape de disputat reprezintă în impediment în derularea negocierilor cu diverse nume aflate în vizor. Albaiulianul Mihai Manea a refuzat elegant propunerea, motivând programul încărcat, dar acesta a lăsat deschisă ușa pentru eventualitatea unei colaborări de la vară. Alte două nume aflate pe listă sunt Paul Ciucă și George Țălnar, în aceste zile încercând să se tranșeze discuțiile, într-o formă sau alta. Paul Ciucă (44 de ani) este un fost antrenor al găldenilor, cu peste 6 ani de activitate la cârma Industriei în eșalonul terț, până la finele anului 2020, ulterior activând un sezon la CS Ocna Mureș. În privința lui George Țălnar, șansele sunt destul de reduse, ținând cont de faptul că este implicat în proiectul de la CSM Unirea Alba Iulia, în calitate de șef al Centrului de copii și juniori pentru reconstrucția sectorului juvenil. Pe lângă echipa secundă a „alb-negrilor” care activează în Liga 4, George Țălnar (43 de ani) are parte de o altă provocare, cu formația Under 19, dorindu-se o medalie la nivel național la această categorie competițională, luna mai fiind extrem de încărcată din acest punct de vedere, cu dispute eliminatorii.

Încercăm, în aceste zile, să rezolvăm situația. Pe de altă parte, e posibil să nu avem antrenor principal pe bancă la meciul de la Reghin”, a concluziona Romulus Raica jr, oficialul Industriei Galda de Jos.

În etapa a 3-a din play-out, Industria Galda de Jos are partidă în deplasare cu Avântul Reghin, ocupanta poziției a 8-a din ierarhie. Nou-promovata este în criză, cu un singur punct acumulat în 9 întâlniri


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ariana Sută și Jessica Țîr (CSM Unirea Alba Iulia), vicecampioane naționale la kumite

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ariana Sută și Jessica Țîr (CSM Unirea Alba Iulia) au devenit vicecampioane naționale la kumite Ariana Sută și Jessica Țîr (CSM Unirea Alba Iulia) au devenit vicecampioane naționale la kumite, Campionatul Național IKU-FRAM (+12 ani) disputându-se recent în Sala de Sport UVT Timișoara. Sportivii de la CS Municipal Unirea Alba Iulia (antrenor Simion Băluță, director […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea