Închisoare cu executare pentru un bărbat şi o femeie din Deva care au tâlhărit o persoană în parcul din Vinţu de Jos. Victima, snopită în bătaie

Paul Voicu - Primar 2020

Un bărbat și o femeie din Deva au primit închisoare cu executare la Judecătoria Alba Iulia pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Prima decizie în dosar a fost pronunțată în 29 noiembrie și poate fi contestată la Curtea de Apel. Gabor Crucița și Savu Nicolae sunt judecați după ce au tâlhărit un bărbat într-un parc din localitatea Vințu de Jos.

ELIT

Infracțiunea a avut loc în luna iunie 2018. Anchetatorii au stabilit că și-au snopit în bătaie victima și apoi i-au luat 500 de lei și telefonul mobil.

Victima a fost descoperită în parc, iar polițiștii au aflat de la el că a fost pus la pământ de agresori, fiind lovit cu pumnii și picioarele în față și în abdomen, pentru a-l putea deposeda de bunuri.

Mihail David - 2020

Savu Nicolae a primit pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare, care cuprinde și un rest de 584 de zile neexecutate dintr-o condamnare anterioară.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Femeia a fost condamnată la 2 ani de închisoare, tot în regim de detenție. Instanța a mai decis menținerea măsurii arestării preventive în cazul celor doi inculpați, aflați în penitenciarele din Aiud și Gherla. De asemenea, s-a mai dispus deducerea din pedeapsă a perioadei reținerii și arestării, din 28 iunie și până la data pronunțării instanței. (D.Ț.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...