Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Închisoare cu executare pentru un bărbat dezamăgit că „nu a avut niciun beneficiu” după ce a agățat o femeie pe Facebook: Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Închisoare cu executare pentru un bărbat dezamăgit că „nu a avut niciun beneficiu” după ce a agățat o femeie pe Facebook: Decizie definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia l-au condamnat definitiv pe un bărbat din Hunedoara la închisoare cu executare după ce a șantajat o femeie cu imagini indecente.

Bărbatul (A. D.) a „agățat” o femeie care își promova în online o afacere, o companie care se ocupa cu vânzarea de lingouri de aur, prin intermediul unei rețele de socializare. După ce au discutat despre afacere, bărbatul s-a arătat interesat să investească și el 20.000 euro în firma femeii. Relația dintre cei doi a evoluat și pe plan personal, astfel că la un moment dat ei au devenit amanți.

„Inculpatul a abordat-o pe persoana vătămată pe rețeaua de socializare, ocazie cu care cei doi au purtat unele discuții despre viața personală a fiecăruia, discuții în care i-a cerut acesteia să folosească un limbaj vulgar în exprimare, deoarece așa îi place lui, lucru pe care persoana vătămată l-a făcut. Cei doi au purtat mai multe conversații prin mesaje text, în care ambii foloseau un limbaj vulgar, trimițându-și totodată și capturi foto în ipostaze indecente sau fișiere video în astfel de ipostaze”, se precizează în hotărârea instanței.

Ulterior, au întreținut de comun acord raporturi sexuale, iar după aproximativ 1-2 zile femeia a fost contactată din nou de către bărbat, care i-a cerut să-l împrumute cu suma de 2.000 lei. Femeia a refuzat susținând că nu are suma de bani solicitată.

Testat cu detectorul de minciuni

Bărbatul a revenit cu aceeași solicitare, amenințând-o că în cazul în care îl refuză, o să-i spună soțului ei faptul că l-a înșelat și îi va trimite acestuia înregistrări video cu raporturile lor intime, înregistrări despre care femeia nu avea cunoștință și nu și-a dat consimțământul să fie realizate.

În final, văzând că victima nu cedează, bărbatul l-a contactat pe soțul acesteia și i-a trimis și fișiere video cu soția sa în ipostaze indecente. Bărbatul a recunoscut, în final, că i-a cerut bani, dar a susținut că nu a șantajat-o. A spus că a luat legătura cu soţul ei deoarece era nervos, şi-a pierdut timpul cu ea şi nu a avut niciun beneficiu. Autorul faptei a fost testat și cu detectorul de minciuni, test pe care l-a căzut.

„Interpretarea diagramelor poligraf a evidențiat că răspunsurile acestuia au provocat modificări specifice comportamentului simulat în traseele respiratorii, traseul electrodermal și în traseele cardiovasculare – subiect nesincer”, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa rezultantă de 3 ani și 3 luni de închisoare în regim de detenție și a fost obligat să plătească victimei sale daune morale în valoare de 5.000 de euro. Hotărârea definitivă a fost pronunțată în 24 octombrie 2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” !

Unirea Ziarul

Publicat

în

După ce au decontat servicii turistice FICTIVE, cinci POLIȚIȘTI din IPJ Alba, obligați la efectuarea a 30 de zile de muncă în folosul comunității. ”Siguranță și încredere” ! Cinci polițiști din IPJ Alba au scăpat de un dosar penal pentru fals și înșelăciune, după ce au decontat ilegal contravaloarea unor servicii turistice de care nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea