Ziarul Unirea

Incertitudinea se prelungeşte la Şurianu Sebeş | P. Muntean şi Val. Drăgan, „în cărţi” pentru Viitorul Sîntimbru

Fotbaliştii de la Şurianu Sebeş mai trebuie să aştepte câteva zile pentru a afla dacă vor juca în Liga a 3-a cu echipa din “Arini” sau îşi vor primi documentele pentru a pleca liberi.

Deşi termenul limită era astăzi (vineri, 28 iulie), din motive obiective antrenorul Doru Oancea nu a reuşi să se întâlnească cu posibilii investitori, discuţia amânându-se pentru weekend. “Deocamdată niciun jucător nu şi-a solicitat actele, le-am permis să se antreneze cu alte formaţii, dar nu să meargă în cantonament centralizat”, a comentat Doru Oancea.

ELIT

Amicalul de sâmbătă, cu Viitorul Sîntimbru a fost anulat din aceste considerente, formaţia de Liga a IV-a negociind cu P. Muntean şi Val. Drăgan. Astfel, R. Trif şi Buligă s-au prezentat sub comanda lui Paul Ciucă, la Industria Galda de Jos, iar Cl. Marcu, Ad. Lăcătuş, Ludwig şi Tocu s-au antrenat cu Performanţa Ighiu în aceste zile.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Sasu 28 iulie 2017 at 16:35

Imi parte foarte rau pentru ca in singurul oras din Romania fara someri nu se vrea performanta. Sportul sebesean merita mai multa atentie din partea autoritatilor. Propun tiparirea unor abonamente anuale si achizitionarea acestora de la distanta. Voi fi printre primi platitori, chiar daca sunt plecat de multi ani din zona.

Comentariile sunt oprite