Rămâi conectat

Economie

Începe un nou Program „Rabla”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Din 1 februarie începe noul Program „Rabla”, ieri fiind ultima zi în care s-au depus cereri de decontare a tichetelor valorice emise în cadrul programului încheiat la finele lunii ianuarie, pentru care plata se va efectua până la 28 februarie. Anul acesta se vor aloca 228 de milioane de lei pentru înnoirea parcului auto, dar pentru început se vor bugeta banii necesari casării a 60.000 de autoturisme. Prin Programul „Rabla”, persoanele fizice au posibilitatea achiziţionării unui autovehicul nou, prin cumularea a până la trei tichete valorice, fiecare cu o valoare de 3.800 de lei. Conform celor mai recente statistici ale Ministerului Mediului, în 2010 au fost casate prin Programul „Rabla” 186.854 maşini, fiind cumpărate aproape 60.000 de autoturisme noi cu ajutorul bonurilor valorice. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Comunicat de presă finalizare proiect „Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Comunicat de presă Titlul proiectului: “Investiţii în echipamente medicale şi eficientizarea energetică a societăţii DERMISANA MEDICAL SRL” Numele beneficiarului: DERMISANA MEDICAL SRL Numele programului: Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive Numele Autoritatii de Management: Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene Valoarea totala a proiectului: 1.120.365,25 lei Valoarea finantarii nerambursabile: 988.820,00 lei Data inceperii implementarii proiectului: 19.03.2023 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare