Incendiu la o casă din comuna Gârda de Sus, Munții Apuseni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pompierii au intervenit în noaptea de marți spre miercuri pentru stingerea unui incendiu la o casă din comuna Gârda de Sus, Munții Apuseni.

”Stația Câmpeni intervine pentru stingerea unui incendiu la o casă în Gârda de Sus”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Revenim cu detalii

PMP - Alegeri parlamentare 2020

UPDATE: Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit azi noapte, la ora 02:36, în localitatea Gîrda de Sus,  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui M.F. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție. Au ars: casa de locuit pe aproximativ 130 mp, anexele și un atelier de tâmplărie pe circa 60 mp și bunurile aflate în interiorul acestora. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un coș de fum deteriorat.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă, şi anume:

  • Verificarea, repararea, izolarea termica si curatarea periodica a cosurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii;
  • Cosurile de fum trebuie curatate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare;
  • Cosurile de fum trebuie izolate termic fata de elementele combustibile ale planseului sau acoperisului (grinzi, astereala de lemn si altele asemenea).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419