Rămâi conectat

Curier Județean

Incendiu la o autobasculantă, pe DN14 B, în comuna Valea Lungă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii din Blaj au acționat, luni în jurul prânzului, pe DN14 B, în localitatea Lunca, comuna Valea Lungă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autobasculantă.

Potrivit reprezentantului ISU Alba, intervenția s-a desfășurat fără probleme și nu au fost înregistrate victime. Se vor efectua cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul și pentru evaluarea pagubelor.

UPDATE: ”Garda de intervenție Blaj a intervenit ieri, la ora 12.04, pe DN 14B pe raza loc. Lunca, com. Valea Lungă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autoutilitară. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de intervenție, în cooperare cu Detașamentul de pompieri Mediaș (ISU Sibiu). Ca urmare a acestui incendiu, a ars capul tractor al utilitarei în totalitate. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect”, precizează reprezentantul ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat

Ziarul Unirea

Publicat

în

MĂSURILE luate de insituțiile din Alba pentru perioada de caniculă și disconfort termic accentuat La nivelul județului Alba a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către Prefectul județului Alba – domnul Nicolae Albu, fiind adoptate mai multe măsuri având în vedere situația meteo prognozată pentru perioada următoare, COD PORTOCALIU de val de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea