Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Incendiu la acoperișul unei case din Alba Iulia, zona Pieței Cetate. Pagubele produse se ridică la circa 40.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit azi-noapte, în jurul orelor 3.30, la un imobil situat pe strada  Toporasilor din municipiul Alba Iulia. Acoperișul unei case aflate în construcţie a fost cuprins de flăcări, iar când vecinii au observat fumul, au sunat la 112 pentru ajutor.

Pompierii militari ai Detașamentului din Alba Iulia au intervinit cu promptitudine pentru stingerea flăcărilor, eliminând focarul înainte ca focul să se extindă la clădirile din jur.

Nu au fost înregistrate victime și nu au fost încă stabilite cauzele incendiului. Specialiștii ISU Alba desfășoară o anchetă în acest sens.

UPDATE: Detaşamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină în data de 18 martie, la orele 4.00, în municipiu, pe str. Toporasilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, proprietatea lui C.E. Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. În incendiu au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de circa 100 mp şi material lemons depozitat în pod. Pagubele produse se ridică la circa 40.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 310.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un un coş de fum amplasat necorespunzător a faţă de materialelor combustibile din jur.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea