Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Încă un deces provocat de COVID 19 în Alba: O femeie de 70 ani a murit la spitalul din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă un DECES provocat de COVID-19 a fost înregistrat în Alba. Este vorba despre o femeie de 70 de ani, cu boli preexistente.

Miercuri dimineața, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat încă 9 decese din cauza COVID-19, printre care și o femeie din județul Alba. Bilanțul morților ajunge în România la 502.

Este vorba despre o femeie de aproximativ 70 de ani, din Aiud, contact al fiului acesteia care s-a infectat la Centrul de Dializă Alba şi care s-a vindecat, între timp, de COVID 19. Bărbatul este bolnav de insuficienţă renală şi a precizat în urmă cu câteva zile, pe contul său de pe facebook, că şi-a infectat soţia şi părinţii.

Femeie, 70 ani din județul Alba.

Contact cu caz confirmat, dializat.
Data confirmării: 18.04.2020.
Dată debut: 17.04.2020 cu subfebră, dispnee.
Dată internare: 18.04.2020 – spital Blaj.
Dată deces: 21.04.2020.
Comorbidități: cardiopatie ischiemica cr, HTA, DZ tip II insulino-dependent, neuropatie diabetica, boala cronica de rinichi.

Am transmis întreaga noastră susţinere aiudeanului infectat cu COVID-19 într-un centru de dializă din Alba Iulia şi vindecat. Împreună cu familia trece acum printr-o grea încercare, pierderea mamei în urma infectării cu COVID-19. Am luat legătura cu toţi aiudenii spitalizaţi din cauza COVID-19, inclusiv cu soţia aiudeanului internat la Cluj Napoca. Starea lor de sănătate este una stabilă, încurajatoare. Împreună vom trece peste greutăţi”, a transmis Primăria municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea