Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Încă un caz de șofer din Alba depistat pozitiv la Drug Test și NEGATIV la testul biologic: În peste 60% din cazuri rezultatele aparatelor sunt infirmate de analize

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă un caz de șofer din Alba depistat pozitiv la Drug Test și NEGATIV la testul biologic: În peste 60% din cazuri rezultatele aparatelor sunt infirmate de analize

Încă un caz în care conducătorul auto avea rezultat pozitiv la Drug Test, iar ulterior după ce și-a făcut analizele de sânge, acestea au indicat că rezultatele testului inițial erau false, a fost făcut public în Alba.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 18 de ani din Zlatna, județul Alba, oprit de polițiști la începutul lunii septembrie și care s-a ales cu dosar penal și suspendarea permisului după ce la testarea cu aparatul drogtest, a rezultat că era sub influența substanțelor psihoactive. În urma analizelor toxicologice s-a dovedit că acesta nu consumase droguri, iar cazul împotriva acestuia a fost clasat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Din cuprinsul buletinelor de analiză toxicologică, privind prezența în organism a substanțelor psihoactive a numitului M. S. M., rezultatul este negativ atât pentru mostra de sânge, recoltată la ora 17:35, cât și pentru mostra de urină recoltată la ora 17:38”, se arată în soluția de clasare trimisă de familie pe adresa ziarulunirea.ro.

IPJ Alba va înlocui aparatele Drugtest aflate acum în dotare, după ce rata de eșec a acestora este uriașă. 67% din testele efectuate în 2022, care au avut rezultat pozitiv la aparate, au fost infirmate la analizele de laborator.

Schimbarea dispozitivelor se va face cu sprijinul financiar oferit de Consiliul Județean Alba. Vor fi achiziționate șapte aparate pentru determinarea prezenţei în salivă a substanţelor stupefiante, a căror valoare totală este estimată la 154.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea