Încă o zi fără NICI UN CAZ nou de COVID-19, în județul Alba: 160 de persoane pozitive, 76 de persoane vindecate și 8 decese

Potrivit informațiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, astăzi, vineri 24 aprilie, în județul Alba nu a fost înregistrat nici un singur caz de infectare cu Covid-19.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate rămâne la 160, dintre care 76 au fost vindecați, iar 8 pacienți au decedat.

ELIT

„Vineri, 24 aprilie, în județul Alba se află în lucru un număr record de teste, urmând a fi prelucrate în total circa 600 de probe în cele două laboratoare. 450 dintre acestea sunt destinate testării personalului din centrele DGASPC Alba din județ, care urmează să intre în tură sâmbătă dimineața pentru o perioadă de 14 zile. ”Din cele 600 de teste, 400 urmează să fie prelucrate în laboratorul DSP Alba. Este absolut necesar să ne asigurăm că excludem orice risc în ceea ce privește persoanele vulnerabile instituționalizate, aflate în categorii de risc, cum sunt și cele din centrele DGASPC. Deși poate părea un număr mare de teste, nu acționăm în afara algoritmului național de testare ci din contră, ne străduim să menținem trendul ultimelor zile când nu a mai fost înregistrat niciun caz pozitiv în județ”, Alexandru Sinea, director executiv DSP Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...