Încă 3 săptămâni bune de şcoală!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Mâine, 5 ianuarie, se reiau cursurile primului semestru al anului şcolar curent, după vacanţa de iarnă a elevilor. Primul semestru se va încheia vineri, 28 ianuarie, după mai puţin de o lună de şcoală, iar în perioada 29 ianuarie – 6 februarie copiii vor avea vacanţă intersemestrială. Spre deosebire de primul semestru, când cursurile se reiau în toiul săptămânii, al doilea semestru din acest an şcolar va debuta – aşa cum ar fi fost logic să se întâmple şi în primul semestru, de lunea. Aşadar, cursurile se vor desfăşura în perioada luni, 7 februarie – vineri, 15 aprilie, cu o vacanţă de primăvară în intervalul 16 aprilie – 25 aprilie. Ultima zi de şcoală este 17 iunie, vacanţa de vară urmând să ţină până în 11 septembrie. În zilele libere legale nu se organizează cursuri. (R.G.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

elle26 4 ianuarie 2011 at 12:55

„bune”= (probabil) intregi, complete
Si asa e, 3 sapt intregi+3 zile mai sunt din sem 1, desigur, potrivit structurii oficiale a anului scolar.
Multumim ca ne-ati amintit-o!
🙂

elle26 4 ianuarie 2011 at 17:46

Esti mult prea optimist, domnule Horea, exista elevi care uita pana si zilele in care au de susinut teza la o materie sau la alta, ce sa mai vorbim de structura anului scolar…
Iar multumirea mea era una de… complezenta, ca daca n-as fi citit unirea oniline, sigur n-as fi stiut cand incepe si cand se termina scoala!
🙂

rosca 4 ianuarie 2011 at 18:37

Daca o noua lege a invatamintului este necesara pt ca copii nostrii nu stiu limba maghiara, atunci cred ca intii este necesar ca seful statului sa incerce intii sa invete prioprii copii sa invete limba materna si astfel sa nu afrime ca unii au SUCCESURI !
O mai proasta reputatie a scolii romanesti decit familia sa nu aduce nici un alt roman !

elle26 5 ianuarie 2011 at 15:07

@ Horea:
1. In primul rand, 26 e un numar si nu o cifra, pentru detalii intreaba un prescolar din grupa mare, de exemplu 🙂
2. Evident ca e un secret scolaresc, ba chiar mai mult… pentru detalii, insa, solicit un alt spatiu decat formul cotidianului Unirea. 🙂

Comentariile sunt oprite