Rămâi conectat

Sport

În weekend, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, CSU Alba Iulia, dublă importantă cu Olimpia Braşov, sâmbătă, ora 18.00, respectiv duminică, ora 13.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima echipă din judeţ ce are dispute oficiale în 2018, CSU Alba Iulia susţine în weekend o dublă cu Olimpia Braşov, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”. Primul dintre acestea va avea loc sâmbătă, 6 ianuarie, de la ora 18.00 şi contează pentru etapa a 13-a a Ligii Naţionale, iar cel de-al doilea meci se va juca duminică, de la ora 13.00, în cadrul Grupei A a Ligii Europei Centrale.

Formaţia din Cetatea Marii Uniri are trei succese sucecsive (două pe teren propriu cu CSBT Alexandria şi CSM Satu Mare, poziţionate pe podium) şi se clasează pe locul al 4-lea cu 17 puncte, iar gruparea lui Dan Calancea ocupă poziţia a 8-a a ierarhiei, cu 13 puncte.

Dacă în competiţia internă formaţia de sub Tâmpa are rezultate oscilante, în schimb în CEWL este lider cu maximum de puncte şi deja calificată în Final Four-ul întrecerii continentale. Cele două combatante repetă programarea din luna octombrie, când au fost două meciuri legate şi victorii împărţite: 86-83 pentru CSU Alba Iulia (în Liga Naţională), respectiv 81-75 pentru Olimpia, la Braşov, în Liga Europei Centrale (joc în care oaspetele au acuzat maniera de arbitraj). „După o scurtă vacanță, în perioada Anului Nou, echipa a revenit marți la antrenamente pentru a pregăti dubla confruntare cu Brașov, ambele întâlniri având o importanță aparte. Olimpia a beneficiat de o perioadă mai lungă de pauză, disputând ultima partidă în 17 decembrie, deci a avut mai mult timp de odihnă și antrenamente pentru a pregăti cele două meciuri directe. Suntem pe o pantă ascendentă, cu rezultate bune și o atmosferă pozitivă, însă cu toate acestea avem de corectat unele lucruri care au mers prost în ultimul meci. Vrem ca întâlnirile de acasă să fie cu adevărat un avantaj pentru noi, iar cu ajutorul fanilor să oferim momente dificile oricărui adversar. Sunt sigur că vor fi două partide de o intensitate aparte și deși întânim un adversar puternic, cu jucătoare valoroase și talentate, sper ca noi să terminăm învingători”, a precizat spaniolul  Manuel Angel Rodriguez Escudero, antrenorul CSU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea