Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

În week-end, trafic restricționat pe o bandă la podul din Partoș – se plombează gropile

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Problemele apărute pe porțiunea de drum de la intrarea pe podul din Partoș nu pot fi rezolvate definitiv decât în momentul în care se va restricționa traficul greu de pe digul de lângă Mureș iar mașinile de mare tonaj vor circula pe DN 107C sau DJ 107A, aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanții Primăriei Alba Iulia care au optat pentru o soluție ”de moment” – plombarea gropilor din zonă – până la reglementarea situației împreună cu Consiliul Județean Alba care este administratorul celor două rute alternative.

Astfel, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă în zonă circulația va fi restricționată pe câte o singură bandă, estimându-se că până luni dimineața porțiunile mai deteriorate să fie frezate și plombate iar circulația să se desfășoare normal.

Potrivit șefului Direcției Tehnice din subordinea primăriei, Silvia Moldovan, pentru eliminarea în totalitate a problemelor este necesară refacerea întregii structuri a drumului până la 1,5 m adâncime și adăugarea a 3 îmbrăcăminți asfaltice pe o lungime de 215 m liniari. De asemenea, este necesară reabilitarea carosabilului pe ambele părți și realizarea unui spațiu de staționare în apropiere însă aceste lucrări nu se pot executa în lipsa unor restricții rutiere drastice.

”În acest moment nu există trasee pentru devierea traficului greu sau măcar a unui sens de circulațieastfel că soluția completă de execuție nu poate fi aplicată la această dată. DN 107 C este în lucru iar DJ 107A pe segmentul Vurpăr – Pâclșa este impracticabil – ambele fiind în administrarea Consiliului Județean Alba. Noi ținem sub control zona în perioada următoare. Începând de vineri noaptea vom încerca să eliminăm prin frezare și plombare unele porțiuni mai deteriorate iar problema să fie rezolvată pe parcursul weekend-ului, când circulația nu este atât de intensă”, a spus Silvia Moldovan.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

15 aprilie: Ziua Mondială a Artei. Celebrarea recunoștinței față de contribuția artiștilor la îmbogățirea culturii și spiritualității universale

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 15 aprilie, anual, este celebrată Ziua Mondială a Artei, ca recunoștință față de contribuția oamenilor de artă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. Data a fost aleasă în memoria pictorului, sculptorului, arhitectului, inventatorului şi umanistului italian Leonardo da Vinci (15 aprilie 1452 – 2 mai 1519), considerat un simbol al liberei exprimări, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea