Rămâi conectat

Sport

În Vinerea Patimilor, ora 18.15, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918” *CSU Alba Iulia – ICIM Arad, al doilea meci din finala mică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia - ICIM Arad Finala CEWL49Astăzi, de la ora 18.15 (în direct la Dolce Sport 2), CSU Alba Iulia susţine ultimul joc al stagiunii în Sala Universităţii “1 Decembrie 1918”, în faţa propriilor suporteri. Este vorba de al doilea meci din cadrul finalei mici în Liga Naţională de baschet feminin, contra vicecempioanei ICIM Arad. Vizitatoarele sunt la un pas de cucerirea medaliei de bronz în actualul sezon după victoria categorică de miercuri seară, scor 69-49. În cazul în care Aradul se va impune, Univ. Goldiș ICIM termină campionatul pe locul trei, în vreme ce o eventuală victorie a gazdelor trimite confruntarea pentru bronz în meciul decisiv (programat, luni, la Arad). CSU Alba Iulia a suferit trei înfrângeri din tot atâtea jocuri în acest an în compania grupării din Arad şi are şanse reduse să se impună astăzi, ţinând cont că jucătoarele sunt deja cu gândul la vacanţă.
*Sezon încheiat pentru Jessica Kuster
Jesicca Kuster, jucătoare venită din USA și-a încheiat conturile cu gruparea din Cetatea Marii Uniri, aceasta stând doar pe bancă la Arad. Baschetbalista va reveni în țara natală, având o ofertă din WNBA, plecarea fiind prevăzută tocmai vineri, de la Budapesta. Kuster a fost în ediţia 2014-2015 cea mai bună marcatoare a echipei (477 de puncte), prima dintre studente la capitolul “recuperări”, trecându-şi în cont şi 16 “doble-double”.
*Miroslav Popov continuă!
Venit în ianuarie 2013 la Alba Iulia, antrenorul Miroslav Popov continuă și în campionatul viitor la CSU Alba Iulia, tehnicianul sârb dându-și acceptul în acest sens. „Miro” a reușit în 2014 să cucerească medaliile de bronz și trofeul Ligii Europei Centrale, pentru ca în acest sezon CSU să dispute finala Cupei României și a CEWL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥

Unirea Ziarul

Publicat

în

Elevi de la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, p𝐞 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐮𝐦 𝐥𝐚 𝐎𝐥𝐢𝐦𝐩𝐢𝐚𝐝𝐚 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫 𝐥𝐢𝐜𝐞𝐚𝐥 Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia s-a clasat pe locul II la Olimpiada sportului militar liceal, după ce a obținut rezultate foarte bune atât la individual cât și în echipă la cele două etape ale competiției. Punctele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea