Rămâi conectat

Sport

În vacanţa elevilor şi studenţilor: Porţi deschise la baza sportivă „Constructorul” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

constructorulBaza sportivă şi de agrement „Constructorul” situată în Alba Iulia, strada Brânduşei (la un kilometru din „Cetate” spre Pâclişa) este un complex sportiv care prin amenajările şi dotările din incintă oferă posibilitatea amatorilor de mişcare să practice sporturile preferate şi să-şi petreacă timpul liber într-un cadru civilizat.

În incinta bazei sunt amplasate 7 terenuri de tenis pe zgură, din care două cu instalaţie de nocturnă, un teren de minifotbal şi tenis cu piciorul pe bitum, un teren de badminton pe gazon, un teren de golf cu două green-uri, un lac pentru pescuit sportiv, un bazin de înot, un poligon de tir sportiv pentru talere, glonţ şi aer comprimat.

Sub deviza „Sportul – izvorul sănătăţii şi tinereţii noastre”, conducerea Clubului Sportiv „Constructorul” va organiza, în perioada vacanţei de vară a elevilor şi studenţilor, ample activităţi sportive şi de agrement acordând o reducere de 50 la sută din taxele practicate în incinta bazei sportive, de luni până vineri, între orele 9.00-16.00. În acest context, sâmbătă, 29 iunie, fiind prima zi de vacanţă, se acordă gratuitate pentru activităţile de tenis de câmp, tenis de masă, badminton, minifotbal, între orele 9.00-18.00.

De asemenea, în perioada 1 iulie – 31 august, în cadrul Şcolii de Tenis „Transilvania”, doritorii pot învăţa tainele tenisului de câmp, cu antrenori şi instructori de specialitate, cuntrea unor taxe minimale, de maximum 10 lei/ oră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Denisa Maria Mărcuș, din Alba, învingătoare la Târnăveni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Denisa Maria Mărcuș, sportivă din județul Alba, a câștigat o competiție disputată la Târnăveni. Sportiva legitimată la clubul CSM Mediaș, la categoria copii A, s-a clasat pe primul loc la concursul de mountain bike disputat sub egida Federației Române de Ciclism. Denisa Maria este din satul Geomal și elevă în clasa a VII-a la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea