// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

În ultima partidă a etapei a 5-a din Liga a 4-a, Nicolae Linca Cergău – Spicul Daia Română 3-2 (3-2) | Nou-promovata, maximum de puncte pe teren propriu

Nou-promovata Nicolae Linca Cergău are un parcurs impecabil pe propria arenă, cu maximum de puncte realizate din trei jocuri.

În prezența a aproximativ 150 de spectatori, amfitrionii au avut în portarul Vasile Cristea MVP-ul unei întâlniri interesante, cu toate golurile marcate în prima repriză și răsturnări de scor (0-1, 3-1, 3-2). Ultima victorie a fost obținută duminică, în confruntarea formațiilor din Podișul Secașelor, 3-2 (3-2), cu Spicul Daia Română. Golurile au fost înscrise de C. Micu (21, 43), Tompi (29), respectiv V. Bișboacă (14), Gh. Scheau (45).

Amfitrionii sunt pe locul șase, cu 9 puncte șu un golaveraj negativ, 10-23, după înfrângerile externe la scor, de la Micești și Stremț. Dăienii au trei înfrângeri la rând și se plasează pe poziția a 10-a, cu 3 puncte (10-14).

Sursa foto: facebook

Dan HENEGAR