Rămâi conectat

Sport

În sferturile Cupei României, FC Bacău – Optimum Alba Iulia 0-1 (0-0) | Performanță pentru albaiulieni, calificare în „careul de ași”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Optimum Alba Iulia s-a calificat în semifinalele Cupei României Liga Elitelor Under 15, după victoria în deplasare cu FC Bacău, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Zoicaș (54), din pasa lui Gligor. O performanță extraordinară pentru merituoasa grupare albaiuliană, care a pătruns astfel în ‘careul de ași” al competiției juvenile organizate de FRF.

Un rezultat extraordinar, în condițiile unei deplasării istovitoare. o deplasare la aproximativ 400 de kilometri, din cauza țintarului.

Băieții merită toate felicitările. O victorie de senzație, obținută cu numai 14 jucători, între care doi din anul 2010, n.a – Horșa și Ponoran), asta trebuie specificat”, a spus Ciprian Selagea.

Optimum: Răzvan Cutean – Darius Horșa, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto Davel – Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș – Robert Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor; rezerve Răzvan Clepan, Luca Ivan, David Ponoran, Ionuț Henegar.

Anterior Optimum Alba Iulia a eliminat „U” Cluj după loviturile de departajare și CSM Deva (3-1, în deplasare). Au mai acces în semifinale Academia de Fotbal Gică Popescu (2-1 cu FCSB), FC Argeș (3-1 cu Farul Constanța) și Viitorul Cluj (2-0 la Arad, cu UTA), iar în aceste zile se va stabili țintarul.

Echipa din Moldova a scos în Cupă pe AFC Botoșani (2-1 în deplasare) și Kids Tâmpa Brașov (2-0, tot în deplasare). FC Bacău a câștigat Seria 2 a campionatului și a trecut și de turneul zonal de la Ruși-Ciutea (Bacău), unde a terminat pe locul secund și s-a calificat în sferturi.

Gruparea condusă de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea este la al 14-lea meci în actuala stagiune. Un parcurs remarcabil, cu câștigarea Seriei 13, accederea în semifinalele Cupei României (primele 4 echipe la acest nivel) și un singur eșec, cel cu UTA Arad pe „Cetate” (0-2), care a dus la ratarea calificării la turneul semifinal!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea