Rămâi conectat

Politică Administrație

În şedinţa Consiliului Local de vineri – Propuneri pentru o nouă rectificare bugetară la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Legislativul din Cugir va lua în dezbatere, vineri, 25 aprilie, un proiect de hotărâre al administraţiei locale privind o nouă rectificare a bugetului local pe anul 2014.

Potrivit Raportului de Specialitate întocmit de directorul economic al primăriei, ec. Aurelia Hluscu veniturile bugetului local vor fi suplimentate cu suma de 36 mii lei, din care 30 mii lei impozitul pe transferul proprietăţilor imobiliare şi 6 mii lei din vânzare de bunuri.

Totalul veniturilor cuprinse in bugetul local se ridica la 25. 581 mii lei.

În ceea ce priveşte capitolul Cheltuieli acestea se majorează după cum urmează:

–       Clubul Sportiv Orăşenesc  – 20 mii lei

–        Învăţământ – se suplimentează cheltuielile materiale cu 22 mii lei pentru reparaţii, obiecte de inventar şi plata utilităţi la grădiniţa nr.6 si cheltuielile sectiunii dezvoltare cu 79 mii lei, din care: Colegiul National ,,David Prodan’’ -8 mii lei- pentru extinderea sistemului de monitorizare; Colegiul Tethnic „I.D.Lazarescu”- 68 mii lei, contributie pentru proiectul ,,Combate somajul’’ si 3 mii lei pentru realizare Audit energetic in cadrul lucrarilor de reabilitare atelier scoala;

La subcapitolul „Întreţinere grădini şi spatii verzi”, se diminuează cheltuielile materiale cu 59 mii lei si se suplimenteaza cheltuielile de capital cu 62 mii lei pentru achiziţionarea a două filigorii.

Cu privire la Bugetul institutiilor finantate din venituri proprii si subventii de la bugetul local, se majoreaza cheltuielile de capital cu 20 mii lei pentru elaborarea unei expertize tehnice in vederea executarii lucrarilor de reparatii la Sala de sport (fosta centrala termica nr.3)  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea