Rămâi conectat

Sport

În runda inaugurală a Ligii a 3-a, CFR Cluj 2 – Industria Galda | “Feroviarii mici”, primul obstacol stagional în fața trupei lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda, singura divizionară terță din Alba angrenată pe două fronturi, campionat și Cupa României, susține meciul inaugural al noului sezon din Liga a 3-a, mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul “CMC”.

În fața formației lui Paul Ciucă, cel mai longeviv antrenor din județ, se va afla echipa secundă a campioanei CFR Cluj, “satelitul” mizând exclusiv pe tineri în acest sezon. “Întâlnim o echipă cu mulți jucători care aspiră la înalta performanță, cu speranța de a intra în circuitul echipei campioane a României. Ne va fi greu să obținem un rezultat pozitiv, dar datoria noastră este să fim curajoși și cu ajutorul lui Dumnezeu putem reuși”, a transmis Paul Ciucă.

Anumite probleme de sănătate acuză Frențiu, D. Lupșan, Fl. Schiau și Baghiu, sperându-se în utilizarea primilor doi. Tot în Seria a 5-a, unde vor activa conjudețenele, sâmbătă, 25 august, este prevăzut meciul dintre Fotbal Comuna Recea și Metalurgistul Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea