Ziarul Unirea

În runda inaugurală a Ligii a 3-a, CFR Cluj 2 – Industria Galda | “Feroviarii mici”, primul obstacol stagional în fața trupei lui Paul Ciucă

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Industria Galda, singura divizionară terță din Alba angrenată pe două fronturi, campionat și Cupa României, susține meciul inaugural al noului sezon din Liga a 3-a, mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul “CMC”.

În fața formației lui Paul Ciucă, cel mai longeviv antrenor din județ, se va afla echipa secundă a campioanei CFR Cluj, “satelitul” mizând exclusiv pe tineri în acest sezon. “Întâlnim o echipă cu mulți jucători care aspiră la înalta performanță, cu speranța de a intra în circuitul echipei campioane a României. Ne va fi greu să obținem un rezultat pozitiv, dar datoria noastră este să fim curajoși și cu ajutorul lui Dumnezeu putem reuși”, a transmis Paul Ciucă.

ELIT

Anumite probleme de sănătate acuză Frențiu, D. Lupșan, Fl. Schiau și Baghiu, sperându-se în utilizarea primilor doi. Tot în Seria a 5-a, unde vor activa conjudețenele, sâmbătă, 25 august, este prevăzut meciul dintre Fotbal Comuna Recea și Metalurgistul Cugir.

Dan HENEGAR