În runda inaugurală a Ligii a 3-a, CFR Cluj 2 – Industria Galda | “Feroviarii mici”, primul obstacol stagional în fața trupei lui Paul Ciucă

Industria Galda, singura divizionară terță din Alba angrenată pe două fronturi, campionat și Cupa României, susține meciul inaugural al noului sezon din Liga a 3-a, mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul “CMC”.

În fața formației lui Paul Ciucă, cel mai longeviv antrenor din județ, se va afla echipa secundă a campioanei CFR Cluj, “satelitul” mizând exclusiv pe tineri în acest sezon. “Întâlnim o echipă cu mulți jucători care aspiră la înalta performanță, cu speranța de a intra în circuitul echipei campioane a României. Ne va fi greu să obținem un rezultat pozitiv, dar datoria noastră este să fim curajoși și cu ajutorul lui Dumnezeu putem reuși”, a transmis Paul Ciucă.

Anumite probleme de sănătate acuză Frențiu, D. Lupșan, Fl. Schiau și Baghiu, sperându-se în utilizarea primilor doi. Tot în Seria a 5-a, unde vor activa conjudețenele, sâmbătă, 25 august, este prevăzut meciul dintre Fotbal Comuna Recea și Metalurgistul Cugir.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...