În primul tur al Cupei României, Șurianu Sebeș – Unirea Alba Iulia | „Alb-negrii” se califică fără joc!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Prima rundă a fazei naţionale a ediţiei 2017-2018 a Cupei României se va disputa miercuri, 9 august, de la ora 17.30. Conform programului, în această etapă intră în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene și 10 echipe care au evoluat în ediția precedentă a Ligii 3.

Două dintre competitoarele din Alba, Șurianu Sebeș (câștigătoarea fazei județene) și Unirea Alba Iulia ar fi trebuit să se întâlnească, însă ținând cont de problemele echipei din „Arini”, putem considera că gruparea din Cetatea Marii Uniri este calificată în etapa superioară. Șurianu s-a înscris în Liga a 3-a, din postura de câștigătoare a barajului de promovare, însă problemele financiare au dus-o în pragul dispariției, jucătorii primindu-și dezlegările.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 echipe participante în ediţia precedentă a Ligii 3, este programată să aibă loc miercuri, 23 august 2017, ora 17:30, atunci urmând să intre în cursă și celelalte reprezentante ale județului Alba, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu. Anul trecut, Metalurgistul Cugir a ajuns în faza „16”-imilor de finală, unde a întâlnit prim-divizionara CSM Poli Iași.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

 

Dan HENEGAR

Must de Jidvei