Rămâi conectat

Ştirea zilei

În primul tur al Cupei României, Șurianu Sebeș – Unirea Alba Iulia | „Alb-negrii” se califică fără joc!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Prima rundă a fazei naţionale a ediţiei 2017-2018 a Cupei României se va disputa miercuri, 9 august, de la ora 17.30. Conform programului, în această etapă intră în competiţie cele 42 de câştigătoare ale fazei judeţene și 10 echipe care au evoluat în ediția precedentă a Ligii 3.

Două dintre competitoarele din Alba, Șurianu Sebeș (câștigătoarea fazei județene) și Unirea Alba Iulia ar fi trebuit să se întâlnească, însă ținând cont de problemele echipei din „Arini”, putem considera că gruparea din Cetatea Marii Uniri este calificată în etapa superioară. Șurianu s-a înscris în Liga a 3-a, din postura de câștigătoare a barajului de promovare, însă problemele financiare au dus-o în pragul dispariției, jucătorii primindu-și dezlegările.

Faza a II-a a Cupei României, la care vor participa cele 26 de echipe calificate din faza I plus 32 echipe participante în ediţia precedentă a Ligii 3, este programată să aibă loc miercuri, 23 august 2017, ora 17:30, atunci urmând să intre în cursă și celelalte reprezentante ale județului Alba, Metalurgistul Cugir, Industria Galda de Jos și Performanța Ighiu. Anul trecut, Metalurgistul Cugir a ajuns în faza „16”-imilor de finală, unde a întâlnit prim-divizionara CSM Poli Iași.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea