Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

În play-off, la Sebeș, CSU Alba Iulia întâlnește liderul Gloria Bistrița | Deplasări pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, iar „alb-negrii”, duel cu Avântul Reghin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În play-off, la Sebeș, CSU Alba Iulia întâlnește liderul Gloria Bistrița | Deplasări pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, iar „alb-negrii” au duel cu Avântul Reghin

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. În play-out, CSM Unirea Alba Iulia întâlnește sâmbătă, la Zlatna, pe Avântul Reghin, iar Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos au deplasări, mâine, la Târgu Mureș și respectiv Cluj-Napoca.

*ACS Tg. Mureș (locul doi, 31 de puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 28 de puncte), vineri, ora 17.00, în play-out.

Întâlnire ce are drept miză ocuparea poziției secunde în play-out. „Roș-albaștrii” vin după două derby-uri „de Alba” și nu contează pe Udrea și Kiraly (nerefăcuți complet). În sezonul regular, victoriile au fost împărțite, impunându-se oaspeții, 3-1 la Tg. Mureș, respectiv 3-0 la Cugir.

*Viitorul Cluj (locul 5, 10 puncte) – Industria Galda de Jos (locul 6, 10 puncte), vineri, ora 17.00, în play-out.

Ultimele două clasate, aflate la egalitate de puncte și despărțite de golaveraj, se înfruntă pe „Dan Anca” în speranța că vor da lovitura. Vizitatorii, la a doua deplasare la rând, abordează confruntarea din postura de „lanternă roșie”, cu un singur punct acumulat în 10 întâlniri. Singurul succes stagional al Industriei s-a consemnat cu… Viitorul Cluj, în deplasare, scor 2-0, în 3 noiembrie anul trecut. Oniche și B. Popescu sunt incerți (probleme musculare).

*CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off.

Întâlnire de orgoliu pentru studenții din Cetatea Marii Uniri, „alb-albaștrii” conduși de Bruno Vienescu având 3 eșecuri din tot atâtea jocuri și fără a marca, în această fază competițională și nu mai contează în calculele pentru locurile de baraj. Acum o lună, în 23 martie, în ultimul joc din sezonul regular, 2-0 cu Gloria Bistrița, s-a înregistrat precedentul succes, de atunci combatantele mai întâlnindu-se la Bistrița (3-0 pentru gazde o săptămână mai târziu). Nici formația lui Adrian Falub nu se simte confortabil, întrucât a luat un singur punct în două întâlniri și Unirea Ungheni s-a apropiat la două „lungimi”. În continuare absentează B. Minteuan, accidentat.

*CSM Unirea Alba Iulia (locul întâi, 38 de puncte) – Avântul Reghin (locul 4, 19 puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Minaur”, din Zlatna, în play-out.

Gruparea condusă de Alexandru Pelici, singura din serie imbatabilă în acest an, a legat 3 victorii consecutive și s-a detașat în ierarhie. Reghinenii au mai pierdut pe malul Ampoiului (în 16 martie, 1-2), iar jocul anterior au bifat primul succes în play-out (2-0 cu Industria Galda). Fără Frăsineanu, E. Codrea, D. Nistor, P. Codrea (accidentați), M. Boldea (bolnav), amfitrionii își propun să continue seria invincibilă și să testeze diverse formule de echipă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea