Rămâi conectat

Sport

În Liga a 5-a, Viitorul Spicul 2014 Daia Română a pierdut pe teren primul joc din campionat, dar va câştiga la „masa verde”! *Motivul: Adrian Neag (Mureşul Vinţu) a jucat două meciuri în aceeaşi zi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos-FC Zalau62Liderul Seriei a 3-a din Liga a V-a, Viitorul Spicul 2014 Daia Română a pierdut în etapa a 15-a, primul joc din actuala stagiune, scor 0-1, în deplasarea de Mureşul Vinţu II, dar va câştiga confruntarea la „masa verde”. Motivul… în distribuţia gazdelor a apărut Adrian Neag, din primul minut, fotbalist care tot duminică, a fost folosit din minutul 89, de antrenorul Mihai Manea, la întâlnirea de la Teiuş, din Liga a V-a, câştigată de Mureşul cu 1-0. De asemenea şi fundaşul Sîrbu a jucat atât în Liga a IV-a, cât şi în Liga a V-a.

Mijlocaşul a intrat, la Teiuş, în minutul 89, în locul lui Claudiu Oara, marcatorul unicului gol!

Vinţenii au o echipă secundă ce activează în Liga a 5-a, iar victoria de duminică urma să relanseze lupta pentru promovare în eşalonul superior. La Mureşul II Vinţu de Jos evoluează fotbaliştii ce nu prind efectivul în Liga a IV-a.

Cazul este clar din punctul nostru de vedere, aşteptăm ca AJF Alba, prin comisiile abilitate, să omologheze rezultatul în favoarea noastră„, a declarat Paul Ciucă, antrenorul dăienilor.

Rezultatul de pe teren convenea ocupantei locul secund în serie, Hidromecenica Şugag, ce se apropiase la un punct în ierarhie, însă eroarea celor de la Mureşul nu poate rămâne nesancţionată, astfel că rezultatul va fi modificat de Comisia de Competiţii din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea